Şimdi Ara

XPG 16GB 8X2 Spectrix RGB D41 SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 XPG 16GB 8X2 Spectrix RGB D41 SATILDI
    SATILMIŞTIR TEŞEKKÜRLER.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Beylikdüzü Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyatta revize olursa düşünülebilir. Sıfırı 712 TL şu an.
  • Equaties kullanıcısına yanıt
    Link atar mısınız? Kısa süreli indirim yapıyorlar bazen öyle olduğunda zaten fiyatı düşüremem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athelonious

Link atar mısınız? Kısa süreli indirim yapıyorlar bazen öyle olduğunda zaten fiyatı düşüremem.
    İndirim çok kısa süreli sayılmaz ama buyrun. Maksimum ederi 750, yakın çevrede kargo beklemek istemeyen olursa falan satabilirsiniz diye düşünüyorum onun haricinde bence zor. Yanlış anlaşılmasın amacım yardımcı olmak, çok sık indirim gören ramler bunlar.
    Epey
    Adata XPG Spectrix D41 (AX4U320038G16A-DR41, AX4U320038G16A-DT41) 16 GB 3200 MHz DDR4 Ram
    https://www.epey.com/bellek-ram/adata-xpg-spectrix-d41-ax4u320038g16a-dr41.html

Tahmin etmiştim. Attığınız ürün kırmızı. Renk sizin için farketmiyor olabilir ancak ben sistemimde kırmızı ram kullanmadım renk uyumunu bozmasın diye.Kırmızı zaten siyah modelden daha ucuza satılıyor bunun farkındayım ancak benimki siyah renk.
  • Fark etmemişim benim hatam iyi satışlar
    Fiyatta da gerekirse ileride iskonto yaparım zaten. İnatçı satıcı profilim yoktur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam hocam, takas düşünmuyorum yazmışsın ama bu ramlerin 3000 mhz olanı var şuan elimde 2 günlük, üzerine 100 tl fark veririm düşünürsen :)
  • Fiyat takip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.