Şimdi Ara

Xperia ZR vs. SP?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konulara bakıyorum da genellikle SP öneriliyor. Aralarında da 150tl fark var (Distribütör garantili). Sizce bu farka değer mi?

• Zr al derim hem su geçirmez hem kamera 13 mp hemde işlemçi biraz daha iyi yanlış bilmiyorsam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sp ile zr arasinda fiyat farkina degecek kadar bir donanim farki aslinda yok,zr daha guclu denilebilir 2gb ram olmasi avantaj kamerada guzel,ayni gpyya sahipler fakat islemci olarak cok azda olsa sp daha hizli,kisacasi zr alinir guzel cihaz,ama butce zorlamamak adina,daha hesapli cozum sp olur.Eger elinde zr butcesi hazirsa al ama zorlayıp o butceye cikiyorsaniz 850ye sp daha ekonomik bir cozum olacaktir.

• Kamera önemliyse zr bak çok önemli değil dersen sp paralel fiyatıyla uygun dist garantili demişsin dist garantili zr alabiliyorsan onun yerine paralelde olsa g2 öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zr imkanı varsa alınmalı
  • Anladığım kadarıyla ikisinden birini de alsam pişmanlık yaşamam. Teşekkürler yorumlarınız için. :)

@Biolystick

G2'nin arttırılabilir hafızası olsaydı çok iyi olurdu ama 10gb da hiç yetmez bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 29 Haziran 2014; 15:40:18 >
  • Zr daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Nova 9 SE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: No-One

Anladığım kadarıyla ikisinden birini de alsam pişmanlık yaşamam. Teşekkürler yorumlarınız için. :)

@Biolystick

G2'nin arttırılabilir hafızası olsaydı çok iyi olurdu ama 10gb da hiç yetmez bana.

32ler paralellerde baya ucuzladı 32de yetmez diyorsat otg'ye mahkumsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

quote:

Orijinalden alıntı: No-One

Anladığım kadarıyla ikisinden birini de alsam pişmanlık yaşamam. Teşekkürler yorumlarınız için. :)

@Biolystick

32ler paralellerde baya ucuzladı 32de yetmez diyorsat otg'ye mahkumsun

32 yeter canım o kadar da değil Şimdi baktım da 1260'a kadar düşmüş. Biraz daha vereyim biraz daha vereyim derken limiti zorluyoruz hep. Şimdi buna ikna olursam biraz daha verip z1c alırım derim kesin.

• ikisi arasından zr
  • Zr

• zr tabii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.