Şimdi Ara

Xperia Z5 Türkiye'den almayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xperifirm programından rastgele firmware incelerken dikkatimi çekti, gördüğüm kadarıyla türkiye'ye gelecek olan z5 (E6603) modeli cat4 150/50 mbps destekli fakat avrupaya giden model (E6653) cat6 300/50 mbps! Biz burada fahiş fiyat ödeyerek neden daha kötüsünü alalım? Aynı şekilde z5 compact'te bizim ülkeye özel (E5803) 150/50 ama avrupaya ve diğer ülkelere cat6 300/50! Biliyorum zaten ülkeye Lte geldiğinde 300 megabit göremeyiz ama yinede o kadar para veripte avrupaya giden modelden daha kötüsünü almak istemem. Önceki modellerde böyle değildi avrupayla aynıydı (z2 kullanıcısıyım) Paralel ithalat alın türkiyeden z5 almayın aldırtmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 3 Ekim 2015; 1:29:25 >

• Ne alakası var vergi rekortmeni bir ülkede adam maliyeti mecbur düşünecek. 300 ü zaten göremezsin Sony sanki sana bilerek satmıyor ülkende teknoloji lükse girdi artık getirip 3500tl yazsa zaten almazsın, bu şekilde hiç olmazsa alıcı bulacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Allah'ını seversen o iki çip arasında 2-3 USD fark ediyordur en fazla, neyin maliyetinden bahsedebilirler ki... 3 USD ucuza mal edecek de bize ne kadar ucuza verecek ki...? Kulaklık vs de aynı şekilde beş para etmez kulaklıkla satıyorlar sanki arada 100 USD fark var... En kralının maliyeti ne ki vergisi ne olsun...?

Zaten ürünlerine doğru dürüst garanti vermiyor Sony Türkiye... Herşey garanti dışı ya da 2 ayda arızalanan cihazın kanuni hak olan para iadesini yapmazlar... Sony Türkiye'de tam anlamıyla dolandırıcı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 3 Ekim 2015; 7:38:54 >
  • Sony servis sağlam dolandırıcılık yapıyor ithalat alınır zaten sony akıl
    var mantık var boş kutuya neden 700 lira fazla vereyim dolusu ucuzken enazından kutudan dock çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: java

Ya Allah'ını seversen o iki çip arasında 2-3 USD fark ediyordur en fazla, neyin maliyetinden bahsedebilirler ki... 3 USD ucuza mal edecek de bize ne kadar ucuza verecek ki...? Kulaklık vs de aynı şekilde beş para etmez kulaklıkla satıyorlar sanki arada 100 USD fark var... En kralının maliyeti ne ki vergisi ne olsun...?

Zaten ürünlerine doğru dürüst garanti vermiyor Sony Türkiye... Herşey garanti dışı ya da 2 ayda arızalanan cihazın kanuni hak olan para iadesini yapmazlar... Sony Türkiye'de tam anlamıyla dolandırıcı...

Hocam senin mantıkla bakarsak o zaman z3+ ile z5 aynı fiyata satılsın. Nasıl olsa en büyük fark çip farkı :) işin içinde değiliz bilmiyoruz o yüzden kendimizi hırpalamayalım.

• e6603 kesin mi , gördüğüm kadarıyla Tr'ye gelen z3+ e6553 cat 6 desteği var.tr'ye avrupa'dan geliyor tel bildiğim kadarıyla umarim e6653 modeli gelir, sony tr boyle bir hata yapmaz.
    http://www.hepsisony.com/?urun-7588-sony-xperia-z3--beyaz
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    300 megabiti göremeyeceğimizi zaten belirttim, fakat avrupada birçok yerde 300 gören varmı? önemli olan bu hızı görüp görememek değil avrupaya daha az maliyetle daha iyisini sunup, türkiye'ye alt versiyonunu daha fahiş fiyata sunması. Z2 kullanıcısı olduğumuda belirttim avrupa ve türkiye versiyonu aynıydı fakat Z5te böyle ayrımcılık yapmaları beni sinirlendirdi açıkcası. iphone neredeyse 4bin lira ve alıcısı var ise, sony de avrupayla aynı modeli getirse alıcısı elbet olacak. Ama dediğim gibi böyle yaparsa bende paralel ithalat ile avrupa versiyonunu alırım zaten z2 telefonumuda paralel ithalat ingiltere cihazı idi hiç sıkıntı yaşamadım. şimdi çıkıpta vergiden dolayı bizi düşündükleri için böyle yapıyor demeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iayksl İ kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum z2 kullanıyorum şu anda ve özellikle paralel ithalat istedim, ingiltere cihazı aldım ve içinden türkiye çıkmayan noise cancelling kulaklıkla beraber daha ucuza aldım. Tr sony alsaydım hem kulaklık kötü çıkacak hemde daha fazla ödeyecektim
  • blackzeros B kullanıcısına yanıt
    Kesin bilgi hocam isterseniz xperifirm ile kontrol edebilirsiniz, sony eski modellerde avrupa ile türkiyeye aynı modeli getirirken Z5 ile şimdi brezilya ile bizi aynı tutup düşük versiyonu türkiyeye getirecek çevrenizdekileri uyarın daha fazla fiyata daha düşük versiyonu almasınlar paralel ithalat avrupa cihazlarını alsınlar. Tabi bazı insanlar garanti mevzusuna çok takıntılı olduklarından yine tr sony den alacaklardır ama kazıklanmaktan başka birşey değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

Kesin bilgi hocam isterseniz xperifirm ile kontrol edebilirsiniz, sony eski modellerde avrupa ile türkiyeye aynı modeli getirirken Z5 ile şimdi brezilya ile bizi aynı tutup düşük versiyonu türkiyeye getirecek çevrenizdekileri uyarın daha fazla fiyata daha düşük versiyonu almasınlar paralel ithalat avrupa cihazlarını alsınlar. Tabi bazı insanlar garanti mevzusuna çok takıntılı olduklarından yine tr sony den alacaklardır ama kazıklanmaktan başka birşey değil..

gerçi bu hızlar gorulemiyecek,fark anlasilmayacak muhtemelen ama z3+ ta cat 6 olup z5'in cat 4 ile gelmesi sacmalik olmus ,2500-3000 liraya telefon satip 3-5 doların hesabını yapmak nasıl bir bakkal hesabıdır.4,5g reklamları bangır bangır oynarken sony tr'nin boyle bir hata yapması kabul edilemez.

• Sony samsung gibi tr ye 3. Dünya ülkesine yolladığı ürünü yollarsa tr de alınmaz sadece kaliteli ürün diye almasıydı yoksa belli servis kalitesi ve Sony müşteri Memnuniyeti hem yazımsal hemde servis olarak yazılım olarak sürekli kötüleşir yeni telefon çıktıkça z5 Premium düşünüyordum bir kaç tel ile birlikte eğer 3. Sınıf ürün gelirse ben enazından almam 1. Sınıf Zaten kendi ülkesi dışına çıkmıyor o belliydi 6s 6p v10 ve g4 arasında karar vereceğim tr pazarına girsin ürünler 2016 ya girmeden bi kaç hafta önce alacagim muhtemelen kontratlı olacak peşin olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iayksl -- 3 Ekim 2015; 22:45:13 >
  • Aynen katılıyorum.

Bu işde kim sorumlu ise yurt içi ve yurt dışı ndaki cevabını vermeli aşağı modelleri TC ne göndermek ve getirtmek
    isteği ve hevesinden vazgeçsinler....
  • quote:

xperifirm programından rastgele firmware incelerken dikkatimi çekti, gördüğüm kadarıyla türkiye'ye gelecek olan z5 (E6603) modeli cat4 150/50 mbps destekli fakat avrupaya giden model (E6653) cat6 300/50 mbps! Biz burada fahiş fiyat ödeyerek neden daha kötüsünü alalım? Aynı şekilde z5 compact'te bizim ülkeye özel (E5803) 150/50 ama avrupaya ve diğer ülkelere cat6 300/50! Biliyorum zaten ülkeye Lte geldiğinde 300 megabit göremeyiz ama yinede o kadar para veripte avrupaya giden modelden daha kötüsünü almak istemem. Önceki modellerde böyle değildi avrupayla aynıydı (z2 kullanıcısıyım) Paralel ithalat alın türkiyeden z5 almayın aldırtmayın!

He öyledir:D

• quote:

Ne malum trye cat4 modeli gelicegi. Kesin bir bilgi var mi. Sony tr ye mesaj at. Hangi urun gelicek diye

• quote:

Orijinalden alıntı: iayksl

Sony samsung gibi tr ye 3. Dünya ülkesine yolladığı ürünü yollarsa tr de alınmaz sadece kaliteli ürün diye almasıydı yoksa belli servis kalitesi ve Sony müşteri Memnuniyeti hem yazımsal hemde servis olarak yazılım olarak sürekli kötüleşir yeni telefon çıktıkça z5 Premium düşünüyordum bir kaç tel ile birlikte eğer 3. Sınıf ürün gelirse ben enazından almam 1. Sınıf Zaten kendi ülkesi dışına çıkmıyor o belliydi 6s 6p v10 ve g4 arasında karar vereceğim tr pazarına girsin ürünler 2016 ya girmeden bi kaç hafta önce alacagim muhtemelen kontratlı olacak peşin olmazsa

Premiumda tek model var oda cat 6 modemli.
    Sadece z5 ve z5cde 2 model var.
    g4 eskidi sayilir. V10 trye gelmicek sanirim.

• He öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanma kardeşim sen, seni ikna etme zahmetine giremem gelince görürsün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bu hataya düşmeyecektir. cat6 modemli cihazlar gelecektir ülkeye
  • quote:

İnanma kardeşim sen, seni ikna etme zahmetine giremem gelince görürsün

Valla beni baglamaz. Ben sony falan kullanmiyorum. Kesin olup olmadigi belli olmayan seyleri soluyorsunuz. Gelirsede banane. Yapcak birsey yok. Paralel alirsin

• su cihaz bir gelseydi artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.