Şimdi Ara

XPERİA Z3 ACİL İÇERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eylülde z3 ün tanıtımı yapılacak deniyor , z2 almaya karar vermiştim sizce bu kadar az kalmışken z3 ü beklemek daha mı mantıklı

• Acelen yoksa bekle derim. Hem iphone 6 note 4 diğer telefonlarda var onlarıda görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frolding -- 12 Ağustos 2014; 20:15:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frolding

Acelen yoksa bekle derim. Hem iphone 6 note 4 diğer telefonlarda var onlarıda görürsün.

İlk kez +1

• Tanitilmasi evet ama buraya resmi olarak gelmesi en erken kasim ayini bulur.

• note4 ile iphone 6'ya da bakmak lazım
  • Note 4 ve Iphone 6' da geliyor.
    Özellikle Iphone 6' yı beklemeni öneririm çok güzel cihaz olacağa benziyor.

• Abi saçmalığa bakarmısın ya 2 gün sonra z1 alacaktım 1400 tl civarı fiyata. Ulan Z2 çıkalı daha kaç ay oldu Z3 çıkartıyorlar.Ayıptır günahtır şimdi güncelleme desteğinide keserler.Telefondanda pek anlayan adam değilim roottur romdur hiçbir şey bilmiyorum.İyice aptala döndürdüler insanı 1 aydır telefon araştırıyorum.G2 alayım dedim dediler g3 A diye bir şey çıkıyor g2 3 ay sonra çöp.Şimdi bu ne yapacam bilmiyorum.Çok boktan işler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: myhecter45

Abi saçmalığa bakarmısın ya 2 gün sonra z1 alacaktım 1400 tl civarı fiyata. Ulan Z2 çıkalı daha kaç ay oldu Z3 çıkartıyorlar.Ayıptır günahtır şimdi güncelleme desteğinide keserler.Telefondanda pek anlayan adam değilim roottur romdur hiçbir şey bilmiyorum.İyice aptala döndürdüler insanı 1 aydır telefon araştırıyorum.G2 alayım dedim dediler g3 A diye bir şey çıkıyor g2 3 ay sonra çöp.Şimdi bu ne yapacam bilmiyorum.Çok boktan işler...

Arkadaşım niye çöp olsun. Zaten öyle düşünürsen telefon alamazsın. Birine karar verirsin başka model tanıtırlar vs. bu döngü böyle sürer gider.Şu an s3 kullanıyorum bundan öncede s2 vardı kardeşime verdim hala çatır çatır kullanıyo.Demek istediğim bunlar boş işler. Al bir telefon gittiği yere kadar kullan

• bence o mantık yanlıs her yenı modelın bır oncekıyle farkı cok olacak dıye bırsey yok,G2 ILE G3 un performans farkı yuzde3-4 cıvarıdır en fazla,o yuzden G2 de Z2 de cop olmaz..

yanı 2015 yılındada G3 yada Z3 ıle her ne yapabılıorsan..

G2 ve Z2 ılede rahatca yapabılırsın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.