Şimdi Ara

Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
13
Favori
46.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gürcistan /Batumda bulamazmıyız acaba ?Artvinden geçiş yapayım diyorum ya ,sanırım vizide yok tc kimlik ile gecer alır gelirim.
  • Önümüzdeki hafta Sony Türkiye ile çoklu Xperia Z2 alım konusunda görüşme yapılacaktır (Sanıyorum TR lansmanı da bu hafta içi olacak). Bize biçilecek fiyatı önümüzdeki hafta öğreneceğiz. Oluşumda yer almak isteyenler bir an önce AlpKhanate'ye bildirmelidir.
  • ekleyin arkadaşlar, bende alacağım 1700 civarı olursa çünkü gerçekten yukarı da bir çok arkadaşımızın konuştuğu gibi bizler her sene o kadar para döküp aldıkça kazıklanmaya mecburuz, bakın lütfen çok dikkatli bakın şu farkalara

z1 - z2 karşılaştırma

en büyük fark 4k video kaydı olması ve isp ekran, allah için bugün 4k olsa yarın 8k olacak. inananın sadece bu özelliklik alınmaz aslında dieğr özellikler arasında z1 sarıp bir ton zarar edip üstüne para koyup başka telefon almak. bunları böyle yazıyoruz ama ben de dahil gidip sonra yenisini alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 24 Mayıs 2014; 16:17:20 >

• bir numaram comdan aldım.fiyat 2150 tl telefon az once elime ulastı. kutu iceriğinde dock yok.zaten gerekte yok bana gore çunku xperıa z kullanıyorken dock vardı 1-2 defa şarj ettim. kılıftan süreklı cıkarmak olmuyor.kulaklık eskı sony kulaklık. teksel iletişim garantili.
     Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950

• şimdi bundan evvel ki konu ne oldu ?
    buraya da yazın beni
    2 adet alabilirim aklımdakı fiyat çıkarsa
  • relaxa R kullanıcısına yanıt
    kardeşim hayırlı olsun rica etsem üretim tarihine bakabilirmisin?
    kutu üstünde 14w?? diye bir yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

kardeşim hayırlı olsun rica etsem üretim tarihine bakabilirmisin?
    kutu üstünde 14w?? diye bir yazar.

kutu üstünde oyle bir yazı bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: relaxa

bir numaram comdan aldım.fiyat 2150 tl telefon az once elime ulastı. kutu iceriğinde dock yok.zaten gerekte yok bana gore çunku xperıa z kullanıyorken dock vardı 1-2 defa şarj ettim. kılıftan süreklı cıkarmak olmuyor.kulaklık eskı sony kulaklık. teksel iletişim garantili.
     Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950

Hayırlı olsun öncelikle. Hocam nc dock yokken açıkçası ben 2binden fazla vermem. Ama kutu içeriğini tam görmemiz iyi oldu. Açıklık var mı tespit edebildiğiniz?
    Bir de ısınma durumu nasıl. Son üretimlerde sıvı soğutma var falan diyorlar. Sizin üretim kodunu ben de merak ettim. İlla yazar bir yerlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu cihazda herkes sorunlardan bahsediyor araştırmaya zamanım yok bi arkadaş amerikadan getirtcek bunu veya m8i aydınlatırsanız sevinirim
    sd card girişinin olduğu kısımda etiket gibi bi şey varmış onu çekip bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: koloccini

sd card girişinin olduğu kısımda etiket gibi bi şey varmış onu çekip bakabilirsin

her tarafından cektım hic biyerinde birsey yok. bilen arkaslar soylesın lutfen.
    Kardeşim rica etsem kutu üstünde bir barkod yapıştırıcı onun resmini çekermisin imei felan yazar onu sil orada yazar.

linkteki fotoğraf işini görür umarım
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52792469

• quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

şimdi bundan evvel ki konu ne oldu ?
    buraya da yazın beni
    2 adet alabilirim aklımdakı fiyat çıkarsa

Konu devam işte . Güncel liste toplayalım dedik elde ne var ne yok.
  • goldpunch'in aldigi yer buroteknik, icerikte hem nc kulaklık hem manyetik dock var bu ikisin ederi 250-300 liradan asagi degil, tr'de resmi fiyatlariyla belki daha pahalida olabilir.telefon su anda 2189 tlye satiliyor buroteknik'de orayida bir dusunun derim.yalniz garanti intellicell(daha once duymadim,nasildir bilemiyorum) ve uzak dogudan ithal teller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 24 Mayıs 2014; 22:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

goldpunch'in aldigi yer buroteknik, icerikte hem nc kulaklık hem manyetik dock var bu ikisin ederi 250-300 liradan asagi degil, tr'de resmi fiyatlariyla belki daha pahalida olabilir.telefon su anda 2189 tlye satiliyor buroteknik'de orayida bir dusunun derim.yalniz garanti intellicell(daha once duymadim,nasildir bilemiyorum) ve uzak dogudan ithal teller.

Bürotekniğin şuanki stoğu da nc ve docklu mu acaba soran var mı?
  • Şu an ingiltere de resmi Sony dock ve nc kulaklık toplamı 100-120 dolar arası değişiyor. Türkiye fiyatlarıyla düşünürsek gerçekten 300ü bulması şaşırtmaz. Kulaklık 60-70 dolar civarı dock da 40-50 dolar civarı.
  • neden xperia z alamıyorum biliyor musunuz ?

şu lanet olası ips ekran ve 3.5mm jak girişi kapaklı olduğu için.

emin olun ki verdiğiniz para boşuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koloccini

linkteki fotoğraf işini görür umarım
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52792469

Maalesef benim telefonda hic bir.sey yazmıyor.

• Kutunun üzerindeki yazılar bunlar arkadaşlar anlayan yorumlasın.

Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.