Şimdi Ara

Xperia Z2(D6502)-Lollipop Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Öncelikle yapacağınız hiçbir işlmeden benim sorumlu olmadığımı belirtmek isterim.Tamamen sizin sorumluluğunuzda.Bootloader kilitli olabilir olmayabilir sıkıntı çıkarmaz garanti konusunda.
    Sisteminizde 4.4.2 sürümü olması lazım arkadaşlar.
    Gerekli Dosyalar:
    D6503-5.0.2 Rom
    Dual Recovery
    D6502-Baseband

Nasıl Yüklenir?
    1-Öncelikle dosyaları indirin.Baseband ile romu telefonun ana dizinine atın.(Rar ları açıp çıkarmayın)
    2-Usb Debugging mod ve bilinmeyen kaynaklar açık olmalıdır.
    3-Daha sonra Dual Recovery adlı rarı masaüstüne çıkarıp çalıştırın.
    4-Telefonu bağlayın.Bağladıktan sonra açılan cmd de 3 e tıklayın.Buu cihaza izin ver deyip recoverynin flashlanmasını bekleyin.
    5-Telefonda TWRP Recovery açılınca wipe seçeneklerinden factory reset yapın.
    6-İnstall kısmından önce D6503 5.0.2 romu kurun.
    7-D6502 basebandı kurun.Basebandı kurduktan sonra gelen sayfadan wipe factory reset yapın.
    8-Ve yeniden başlatın.Açılması biraz uzun sürecek.Meraklanmayın.
    İşte D6502 cihazınız artık lollipoplu
    Herkese iyi günler.Sorularınızı alta yazıp beni etiketleyin mümkünse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Sinatra -- 27 Mart 2015; 17:38:40 >

• Keşke biraz düzgün anlatsaydın da millete bi yararın dokunsaydı kardeş , recovery gereklı dosya diye yazmışsın ama kullanmamışsın bile , 4.4.2 romda windowstan recovery flaşlamayı ve rootlamayı yazsaydın yada bi alıntı yapıp buraya koydursaydın
  • Illaha 4.2 neden yüklü olması gerekiyor anlamadım.Ve recovery şu an yok sanırım bunuda flashlamamiz gerekecek Flash tool ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami No Shanks

Illaha 4.2 neden yüklü olması gerekiyor anlamadım.Ve recovery şu an yok sanırım bunuda flashlamamiz gerekecek Flash tool ile

Recoveyi masa üstüne çıkarıp install. bat ı çalıştır 3 e tıkla o yapıyor gerekeni.
  • Acaba baştan yazabilir misin adımları telefonu brick etmeyeyim dosyaları indirdim bekliyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami No Shanks

Acaba baştan yazabilir misin adımları telefonu brick etmeyeyim dosyaları indirdim bekliyorum teşekkürler

Tamam hocam direk yukarıyı editliyim.
  • Akagami No Shanks kullanıcısına yanıt
    Bu arada yapamadığınız yer olursa yazın yardımcı olayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • d6503 modelinde bir fark var mı yüklemede ? onun basebandı farklı mı yoksa baseband kurmaya gerek yok mu?
    @ßoNjoVé ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

d6503 modelinde bir fark var mı yüklemede ? onun basebandı farklı mı yoksa baseband kurmaya gerek yok mu?
    @ßoNjoVé ?

D6503 e kurulumu flashtool ile yapabilirsiniz.Daha rahat bir yöntem.Konusu forumda mevcut hocam.
  • 4.4.2 illa ki gerekli mi? 4.4.4 ten yükleyemez Miyiz? Cihaz brick mi olur? Tşk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaghrie

4.4.2 illa ki gerekli mi? 4.4.4 ten yükleyemez Miyiz? Cihaz brick mi olur? Tşk

4.4.2 gerekli neden diye sorarsanız cihaz recovery moda sadece 4.4.2 de geçiyor verdiğim dosya ile.
  • 4.4.4'ten 4.4.2'ye geçmenin bir yolu var mıdır? onu yapıp sonrasında senin prosedürü uygulasak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaghrie

4.4.4'ten 4.4.2'ye geçmenin bir yolu var mıdır? onu yapıp sonrasında senin prosedürü uygulasak?

Cihaz d6502 ise Tıkla bu linkten indirip kurabilirsin.Hocam bunu yüklemeyle ilgili konular var onlara bakarsınız flashtool diye aratın.
  • Uplayalım ihtiyacı olanlar görsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.