Şimdi Ara

Xperia Z2 Çekmeme / Ulaşılamama ve 3G (VCDMA) Çözümü Resimli Anlatım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
8
Favori
11.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önemli değil :)
  • Merhabalar uzun süredir Vodafone'dan dolayı aynı sorunları bende yaşıyordum internete girememe arayan ulaşamadığı gibi orange fr yükledim sonra basemoda dokunmadan custumed tr yi yükledim ve sorun ortadan kalktı ben bu kadar hızlı internete hic girmedim tavsiye ederim arkadaşlara

Ayrıca paylaşımda bulunan arkadaşa çok teşekkür ederim emeği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RETKARAK -- 6 Aralık 2014; 16:05:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. bu konuda yardım almak için foruma üye oldum. öncelikle emeğine sağlık bu güzel anlatım için. benim sorum biraz basit kalacak, hani üstte bahsedilmiş ya baseband 4.4.4sabit üzerine rus romunu kurdum vs, bu sabit baseband olayı ne üzerine bir şeyler kurmak ne bunları pek anlamadım. en basit tabiriyle ben eb başta anlatılan gibi sadece orange fryi seçip yükledim diyelim, üzerine başka bir şey yapmam gerekiyor mu, gerekmiyorsa Rus, alman ya da custem tr neden yükleniyor, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TevfikCan61

Hocam 3-4gündür orange rom kullanıyorm ilk iki gün çok iyidi problem yoktu ancak sonradan fena halde kasmaya başladı ve farkettimki normal wireless çalışıyor ancak taşınabilir wireless çalışmıyor yani benim internetim üzerinden bağlantı kuramıyorlar bence sizde bir deneyin sizdede problem olabilir. Ben standart kullandığım telefonu ilk aldıgım roma nasıl geçerim hocam ne yüklemem lazım eski şekilde telefonu kullanmam için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcimilis

quote:

Hocam 3-4gündür orange rom kullanıyorm ilk iki gün çok iyidi problem yoktu ancak sonradan fena halde kasmaya başladı ve farkettimki normal wireless çalışıyor ancak taşınabilir wireless çalışmıyor yani benim internetim üzerinden bağlantı kuramıyorlar bence sizde bir deneyin sizdede problem olabilir. Ben standart kullandığım telefonu ilk aldıgım roma nasıl geçerim hocam ne yüklemem lazım eski şekilde telefonu kullanmam için?

Bende hala hiçbir kasma yok tertemiz çalışıyor telefon, wifi genel alanına gelince, o sorunu bende yaşadım, arkadaşım bağlanıyor ama internete giremiyor, bence başka rom deneyin öncekine dönmeyin yine aynı sorunları yaşarsınız.

• tyberios T kullanıcısına yanıt
    @tyberios
    ındırme baslamıyor please waıtıng dıyor kalıyor Allahını seven bana yardımcı olsun..
  • quote:

quote:

quote:

Bende hala hiçbir kasma yok tertemiz çalışıyor telefon, wifi genel alanına gelince, o sorunu bende yaşadım, arkadaşım bağlanıyor ama internete giremiyor, bence başka rom deneyin öncekine dönmeyin yine aynı sorunları yaşarsınız.

en eski orijinal roma nasıl dönerim telefonu aldığım roma?

• quote:

Orijinalden alıntı: omraydos

Selamlar. bu konuda yardım almak için foruma üye oldum. öncelikle emeğine sağlık bu güzel anlatım için. benim sorum biraz basit kalacak, hani üstte bahsedilmiş ya baseband 4.4.4sabit üzerine rus romunu kurdum vs, bu sabit baseband olayı ne üzerine bir şeyler kurmak ne bunları pek anlamadım. en basit tabiriyle ben eb başta anlatılan gibi sadece orange fryi seçip yükledim diyelim, üzerine başka bir şey yapmam gerekiyor mu, gerekmiyorsa Rus, alman ya da custem tr neden yükleniyor, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Orange'ın romu operatör logosu olan, operatörün temaları olan ve aynı zaman da içinde bir yığın ekstra gereksiz uygulamayla gelen bir rom. Uygulamaların çoğu da Türkiye ' de ve orange harici operatörle çalışmıyor zaten.

Lakin bu romun esprisi baseband ın sorunsuz çalışıyor olması. Bize lazım olan da şebeke sorununu aşmak için basebandı. Önce orange rom kurulup , daha sonra baseband'a ellemeden üzerine farklı bir rom kuruyoruz ki orange'ın az önce saydığım gereksiz kısımlarından kurtuluyoruz. Kısacası orange rom modifiye bir rom olduğu için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O konuda tam bi bilgim olmadığı için bişey demedim, eski romun adını bilsek aynı yöntemle indirip kurabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O konuda tam bi bilgim olmadığı için bişey demedim, eski romun adını bilsek aynı yöntemle indirip kurabilirsiniz.

peki hocam orange harici önerebileceğin sorunsuz bir rom varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: buluton

Ne anlamda sorunlu.. Şimdi siz dedikten sonra bir kontrol ettim wifihotspot açılıyor ve dışarıdan da bağlantı yapılabiliyor.. Sıkıntılı yeri neresi bir de o şekilde kontrol edeyim.. Baseband, mobil cihazlar ile GSM operatörleri arasında bağlantıyı sağlar.. hotspotu etkilememesi lazım..

taşınabilir wifi çalışmıyor orange romda. Denedim bağlanıyor gibi görünüyor ancak sayfalara ulaşım yok...
  • quote:

quote:

Ne anlamda sorunlu.. Şimdi siz dedikten sonra bir kontrol ettim wifihotspot açılıyor ve dışarıdan da bağlantı yapılabiliyor.. Sıkıntılı yeri neresi bir de o şekilde kontrol edeyim.. Baseband, mobil cihazlar ile GSM operatörleri arasında bağlantıyı sağlar.. hotspotu etkilememesi lazım..

taşınabilir wifi çalışmıyor orange romda. Denedim bağlanıyor gibi görünüyor ancak sayfalara ulaşım yok...

Ama ben Orange FR kullanmadım.. Orange FR kurduktan sonra basebandi değiştirmeden Alman Romunu yükledim..
  • quote:

quote:

quote:

Ama ben Orange FR kullanmadım.. Orange FR kurduktan sonra basebandi değiştirmeden Alman Romunu yükledim..

Ben şuan orange fr rom kullanıyorum bunun üzerine kurabileceğim taşınabilir wirelessi kullanabileceğim ne kurabilirim?

• Bu genel bir sorun mu? Ne yapalım? Z3 mü alalım yani???

Mediamarkt'tan alınan cihazlarda bile var. Yani bir grey market sorunu değil olay. Bildiğin garantili etiketli aletler. Garip, çok garip. Aletten soğudum inanın.
  • S.a

arkadaşlar kurma sonrası aşağıda ki hatayı veriyor.
    10/058/2014 14:58:59 - INFO - Start Flashing
    10/058/2014 14:58:59 - INFO - Processing loader.sin
    10/058/2014 14:58:59 - INFO - Checking header
    10/058/2014 14:58:59 - ERROR - Processing of loader.sin finished with errors.
    10/058/2014 14:58:59 - INFO - Ending flash session
    10/058/2014 14:58:59 - ERROR -
    10/058/2014 14:58:59 - ERROR - Error flashing. Aborted
    10/058/2014 14:58:59 - INFO - Device connected in flash mode
    10/059/2014 14:59:36 - INFO - Device disconnected

yardımcı olur musunuz lütfen.
  • Orange Rom kullanan arkadaşlar, OTA güncellemelerini alabilirsiniz evet. Ancak şöyle bir durum var ki cihaz sim kilitli hale gelir tekrar ve kullanamazsınız o yüzden güncelleme gelirse FlashTool ile güncelleyin. Veya basedand'ı FR Romu kalacak şekilde ayarlayıp Sim kilitsiz bir Rom yükleyin. Ben Customized TR Rom'unu indiriyorum şimdi. Turkcell harici alınan cihazlarda gelen Rom o.
  • tyberios T kullanıcısına yanıt
    benim tel modeli D6502 ne farkı var D6503 ten bilmiyom neyse resimli anlatımda dedğin gibi hepsini yaptım EN SON İŞLEMLERE GELDİĞİMDE NE HİKMETSE OLMUYOR YOLLADIĞIM EKRAN ÇIKIYOR KARŞIMA BİDE SEN ORANGE FR DEN FELAN BAHSETTİN AMA BU MODELDE DEDİĞİN ŞEKİLDE ORANGE FR ÇIKMIYOR BAŞKA YAZILIMLAR ÇIKIYOR ABD YAZILIMINI YÜKLEDİM 1 SAAT BEKLEDİM GENE OLMADI..EN SON BİR GÖRSEL ÇIKIYORYA ORDA GERİ TUŞUNA BASIN DİYOR BEN USB TAKTIKTAN SONRA AŞAĞI SES TUŞUNA BASTIM TELDE Bİ KIRMIZI YEŞİL YANIP SÖNDÜ SONRA YOLLADIĞIM PANUDA HATTA OLDUĞUNU YAZIYOR ACABA NEDEN OLMUŞTUR YETİŞŞ YAA HABİBİ YOKSA TELLL KIRACAM MECBURRRR
     Xperia Z2 Çekmeme / Ulaşılamama ve 3G (VCDMA) Çözümü Resimli Anlatım

• SO Falcon S kullanıcısına yanıt
    BU sıkıntı her xperia z2de var mı ya da hangi sürümlerde var benim 14w32 serisi bildiğim kadarıyla 14w19 serisine kadar olan telefonlarda bazı sıkıntılar varmış buda onlardan birimi?
    teşekkür ederim.
  • TevfikCan61 T kullanıcısına yanıt
    gençelr aynı sorun bendede var ne yapıcam ben yalnız benim tel yurt dışı gelme modeli D6502 olduğu için costumzied us indirme yaptım en son usb takarken tel kapatım usb taktım ses tuşunun aşağı olan kısmına bastım sonr arkadaşın dediği bendede aynı ekran açıldı niii yapıcam yardımm ya habibilerrrrr
  • yanlışmı anladım eğer telefonuma orange fr rom'u kurarsam ileride gelecek güncellemeyi direk wifi den yaparsam telefonum orange simkart kullanmadıpım için kilitlenecek mi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.