Şimdi Ara

Xperia Z1 vs Z Ekran Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Z1'e içim çok ısındı ancak telefonun ekranında ciddi bir problem var gibi. Z1 daha üst bir teknoloji barındırmasına rağmen Z daha performanslı br ekran resmen. Bir aldatmaca mı var yoksa yazılımsal bir hatamıdır anlayamadım. Triluminos display sadece lafta ya da Z Ultra'da kalmış.

Ekstra olarak bu telefonların nasıl dragontrail olduklarını anlamadım bir tane screen protector kaldırılıp test edilmiş Z1 ya da Z göremedim. Bu yazdığım nedenler gerçekten Sony'den soğutuyor beni.

Araştırmalarım sonucu Z1 de farklı paneller kullanıldığını keşfettim. Z'den ZL'den falan kalma paneller kullanılmış Z ultrada ise tamamen triliminos teknolojisini barındıran paneller kullanılmış buradaki incelemede ise Z1'in ekranının Z'den daha iyi olduğunu görüyoruz.
    Buradan

üstteki Z1 alttaki Z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 19 Ekim 2013; 15:55:35 >

• Bir videoya bakıp aldanmamak gerek. Baska kaynaklarda olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana tavsiyem telefonu bir teknoloji mağazasında incelemen.
    Daha geldi mi bilmiyorum ama nasıl olsa gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z efsanedir. Incelemelere bakma sen git kendin test yap oyle karar ver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla gerçekçi renkler sunuyor.Diğerleri gibi baskın renkler sunmuyor.O sarılığı anlayamadım o cihazdan kaynaklı olabilir.
  • Nette izlediğim tüm Z1 incelemerinde ekranın gerçek renkleri yansıtmadığı kanaatine vardım. Özellikle de beyaz renkleri sarı olarak gösteriyor gerçekten bunu hiç anlayamadım. Sony kalitesine yakışmayacak ekran gerçekten.
  • z1 ile z yi bizzat elimde inceleyerek karşılaştırdım. ekran kalitesi z1 in daha iyi. bakınca direk anlıyorsunuz zaten. ayrıca sesi z ye göre daha iyi ve kulaklık takma yeri kapaklı değil açık. telefon kasa ve tasarım olarak gerçekten çok süper. fakat z1 de tek beğenmedim nokta z ye göre biraz daha büyük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chicho kullanıcısına yanıt
    keşke bi karşılaştırma fotosu ekleseydiniz hocam
  • hiç aklıma gelmedi buraya bişeyler yazacağım. yoksa yardımcı olmak için bol bol resim çekerdim
  • Buradaki karşılaştırmada ise Z1 daha canlı bir ekrana sahip büyük ihtimal üretimde farklı paneller mevcut arkadaşlar xda dan öğrenebildiğim kadarıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.