Şimdi Ara

Xperia Z1 ve Note 3 Arasında kalanlara.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonları sadece performans olarak değerlendiriyorsunuz birde bu açıdan bakın bence yinede karar sizi şahsen 2200 tl versem bu kaliteyi isterim ben telefonumda.

• teşekkürler faydalı bilgi
  • Sony kalitesi ve farkı
  • abi bu Z1 çok güzel telefon be , valla videoda görünce canım çekti note3 e de yazık oldun bu adamlarda para bol heralde
  • note 3 gorilla glass 3 kullanıyor g2 ise gorılla glass 2.

note 3 bu hale gelıyorsa g2 zaten dagılır. valla alacak olanlara 100 lira fazla verin z1 alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

note 3 gorilla glass 3 kullanıyor g2 ise gorılla glass 2.

note 3 bu hale gelıyorsa g2 zaten dagılır. valla alacak olanlara 100 lira fazla verin z1 alın derim

600 tl aşağı verip bunu alıyorsun ama yüzüstü düşünce dağılmıyor köşeden dağılıyor çünkü ekranı komple çerçeve samsungcular buna ne diyecek merak ediyorum.

• Gorilla falan hikaye. Benim telefonda GG olması gerekiyor ama yok, onun yerine LG farklı bir materyal kullanmış. Valla o kadar iyi ki, kırılmayı bırakın iki yılda tek bir küçük çizik dahi olmadı. Bir gün bile ekran koruyucu kullanmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

600 tl aşağı verip bunu alıyorsun ama yüzüstü düşünce dağılmıyor köşeden dağılıyor çünkü ekranı komple çerçeve samsungcular buna ne diyecek merak ediyorum.

tam olarak ne demek istedin anlayamadım.Köşeden dağılıyor diyorsun,fakat zati telefonun ekranı açılmıyorki.Sonuçta ekran gidiyor.

• kımyasal kullanıcısına yanıt
    Sensör ekran olduğu için olabilirmi
  • quote:

Gerçi servise gittimi adama ekranın fiyatını geçiriyorlarmı ? geçiriyorlar.O zaman o iyi,bu iyi muhabbeti ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Gerçi servise gittimi adama ekranın fiyatını geçiriyorlarmı ? geçiriyorlar.O zaman o iyi,bu iyi muhabbeti ne

Ben 2200 tl versem o ekran öyle olsa isyan ederim kimse kusura bakmasın parasını hak etmeyen mala para vermem ben.
  • quote:

quote:

16 gb olanı alınmaz bana gore bana yetmez cunku. ben sadece 10 gb oyun yukluyorum mesela. o yuzden sadece 300 lira fark var arada. bırde ekranın o sekıle geldıgı zaman zaten 500 lıra ıstıcekler boylece z1 den fazla para vermıs olacam. g2 note 3 ten daha saglam bır telefon ama ekran olarak degıl

• düşme testine bakarak telefon almak mı bence en önemsiz kriter
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

düşme testine bakarak telefon almak mı bence en önemsiz kriter

2200 tl bayılsam arayacağım kriterler arasında olurdu hocam bir ekranı kim bilir kac tl biraz sağlam olsun bir zahmet.
  • Lg nin ekranları çok hassas ve kalitesiz onun farkına vardım bir kaç drop testi izleyerek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

düşme testine bakarak telefon almak mı bence en önemsiz kriter

2200 tl bayılsam arayacağım kriterler arasında olurdu hocam bir ekranı kim bilir kac tl biraz sağlam olsun bir zahmet.

sağlam bir kılıfla dikkat ederek kullandığın sürece %99.9 hiçbirşey olmaz

• over and under kullanıcısına yanıt
    Hocam yerden yere çalmıcam elbet de haketsin yani parasını.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Ben 2200 tl versem o ekran öyle olsa isyan ederim kimse kusura bakmasın parasını hak etmeyen mala para vermem ben.

2000 lira üzeri parayı hak etmiyor hiçbiri hep bir yerlerden eksikleri var keza XZ1 hiç düşünmedim

• gitti güzelim note 3
  • Z1'in ekraninda koruyucu film var.Onun etkisi olabilir.Videoya bakarsak telefon acilmiyor ama kirilmiyorda.Bu testler önemli ama tek testle karar verilmemeli.Note 3'un yuz ustu dustugunde her zaman kirilacagini dusunuyorum ama z1 icin henuz kesin bir sey söyleyemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.