Şimdi Ara

Xperia Z1 Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Z1 almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan birkaç soru var.

Kulaklığa gelen ses çok az deniyor, doğrumu? az ise bu sorun root denen işlemle ile çözülüyormu?
    Bu telefonun ses çipi nasıl? kalitelimidir? diğer marka-modellerle kıyaslarsak... iyi bir kulaklıkla deneyeniniz oldumu?
    Kamera konusunda baya eleştiri almış, resimler çok karlı gibi ve karanlık duruyor, bu sorun düzeldi mi veya düzelecek mi?
    Normal internet kullanımında ısınma sorunu varmı?

Telefonun tasarımını çok beğendim ve fiyatının biraz düşmesini bekleyip almak istiyorum ama bu ''sorunlar'' kafama takıldı.

• telefonu 18 ocak 2014 itibari ile aldım.

1-ses kalitesi mükemmel. clear audio ayarına getirmenizi tavsiye ederim. ses seviyesi bence olması gerektiği gibi yani kulalıkla birşey dinlerken yani. telefonla konuşurken biraz kısık gibi geldi ama ses seviyesini artırınca düzeldi sanırım
    2-fotoğraf konusuna gelince gündüz çekimi iyi ama karanlık ortamlarda malesef kötü(otomatik ayarda) , grenlenme yapıyor. Şimdilik manuel ayarlara daha geçmedim. yinede otomatik ayarda daha güzel çekmeliydi.

3-ilave olarak pil şarj konusuna değinmek istiyorum stand by konumda sorun yok ama telefonu kullanmaya başlayınca iş değişiyor telefonu aktif kullananların her gün sonunda şarj yapması kesin ama bu şimdiki teknolojide bütün akıllı telefonlarda bu sorun var. 3000 mA lik pilin yoğun kullanımda en az 2 gün cıvarı olmasını beklerdim.

saygılar
  • Sesin az gelişini ilk kez sizden duydum böyle problem yok benim bildiğim ki olsa root ile çözebilirsiniz.
  • Telefonu kasımda satın aldım ve kameranın tek kötü yanı uzaktan fotoğraf çekince gerçekten kötü oluyor (belki çektikten sonra kontrastı artirirsam duzelebilir) yani yağlı boya gibi oluyor full zoom da ama yakında inanılmaz güzel fotoğraf çekiyor ki bide triluminos ile öyle güzel renk veriyor ki ben hala saskinim. Sesi gayet güzel konusurkende sorunsuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona Vereceğiniz Paraya Note 3 Alın Tam Bir Canavar Desem Yalan Olmaz.
  • kaan262626 kullanıcısına yanıt
    Peki birinin 8 tane el Arabası var diğerinin de 4 tane ferrarisi var hangisini alirdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

Telefonu kasımda satın aldım ve kameranın tek kötü yanı uzaktan fotoğraf çekince gerçekten kötü oluyor (belki çektikten sonra kontrastı artirirsam duzelebilir) yani yağlı boya gibi oluyor full zoom da ama yakında inanılmaz güzel fotoğraf çekiyor ki bide triluminos ile öyle güzel renk veriyor ki ben hala saskinim. Sesi gayet güzel konusurkende sorunsuz

Yakından ve parlak ışıkta güzel fotoğraflar çekiyor, sıkıntı kapalı ortamlar heralde
    Ekranı inceledim yakından, bir note3 parlaklığı yok ama abartılacak kadarda kötü değil gibi, görüş açıları biraz işi bozuyor
  • note3 tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.