Arkadaşlar bende xperia z1 var aşağı yukarı 6 aydır falan kullanıyorum dün şarj tıpasını kaybettim evde onu arıyordum abim ne arıyorsun diye sordu(O sırada telefona şarja takıp çıkarttım) neyse işte ben buna gösteriyorum işte şurada bi şarj tıpası olacaktı düştü kayboldu onu arıyorum diye abim ee ekran ne olacak dedi bende dedim ne ekranı? bi baktım ekran çatlamış hiç yere falanda düşürmedim bir yerede vurmadım telefonda jelatin ve kılıf vardı nasıl oldu anlamadım gitti aklıma tek gelen şey şarj kablosundan olduğu çünkü tam şarj kablosunun girişinin oradan iki çatlak(Tam giriş boyunda) başlayıp aşağı doğru çatlamış jelatindede bir hasar göremedim ne oldu anlamış değilim bugün telefonu 800SAR'a satıp üstüne 1900SAR ekleyip 2700SAR'a note4 alacaktım gittim bulamadım adam yarın gel bulursun dedi şimdi ne telefonu satabilecem nede note4 alabilecem telefonun ekranı için abimi bekleyecem(Kendisi telefon tamir-yazılımla uğraşıyor) elinde ekran varmış bir ay bekle sana çok ucua veririm dedi bende tamam dedim çünkü eğer ekranı değiştirirsem Note4'e hiç para kalmayacak neyse çimdi bir ay telefonsuzum ve bu bir ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Not: SS eklenecek
HusseinBagciH
kullanıcısına yanıt
Ben telefonu bir metre kadar yükseklikten düşürdüm z yi ve ekranda ne catlama ne kırıkma hic sorun yoktu. Dokunmatik calismiyordu. Telefoncu 300tlye ekran değişimi dedi bi kac yere sordum en uygunu oydu ve ona yaptirttim. Gecmis olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ARKADAŞLAR 1YIL 4 AYLIK Z1 İM VAR VE 2014 ÜN 9. AYINDA EKRAN KENDİ KENDİNE SICAK HAVADAN DIŞARI SOĞUK HAVA GEÇMESİNDEN DOLAYI ÇATLADI SONY SAOLSUN GARANTİ KAPSAMINDA EKRANIMI DEYİŞTİ GERİ GÖNDERDİ BENDE HALİYLE DAHA DİKKATLİ KULANMAYA BAŞLAMAMA RAĞMEN 2015 İN 4. AYINDA AYNI OLAY TEKRAR BAŞIMA GELDİ HAVALARIN SOĞUK OLASI DOLAYISI İLE TEKRAR KIRILDI TELEFONUM KESİNLİKLE YERE HİÇ DÜŞMEDİ KAPALI ALANDA CEBİMDE ISINIP DIŞARI ÇIKTIĞIMDA TELEFON ÇALINCA ELİME ALDIĞIMDA Bİ ANDA DOKİNMATİK ÇALIŞMAZ OLDU BENDE BİRAZ NEDEN ÇALIŞMIYO DİYE ZORLAYINCA EKRANDAKİ ÇATLAĞIN TÜRÜDÜĞÜNÜ FARK ETTİM BUNDAN ÖNCEKİ HİÇBİR TELEFONUMDA BÖYLE BİR SIKINTI YAŞAMADIM SONY EKRANINDA NE VAR BİLMİYORUM AMA SADECE BU TELEFONDA BAŞIMA BU GELDİ UMARIM BU SEFER Bİ ÜST MODELİ İLE DEYİŞİRLER ÇÜNKİ Z2 DE EKRANIN DEYİŞMİŞ OLDUĞUNU GÖRDÜM BENCE SONİ BU HATANIN FARKINDA VE Z2 DE BU YÜZDEN EKRAN CAMI DEYİŞTİ