Şimdi Ara

XPERİA Z1 BATARYA ÖMRÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
14.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xda formunda z1 batarya ömürlerini paylaşmışlardı bende yararlı olacağını düşünüyorum vede paylaşıyorum

1.bu kişinin z1 i yaklaşık 7:30 saattir açık ekranı ise 2 saat 41 dakika açık tutulmuş bu sürede wifi %70 açık şekilde internette gezilmiş film falan izlenmiş parlaklık ise otomatikte tutulmuş şekide batarya sadece %59 gitmiş ve geriye kullanılabilir pil oranı %41 kalmış bence mükemmele yakın değerler bunlar

https://store.donanimhaber.com/98/6a/b7/986ab7ced1da0ac1dbeaea034625ea3b.jpg
     XPERİA Z1 BATARYA ÖMRÜ

• bunu koymayı unutmuşum
     XPERİA Z1 BATARYA ÖMRÜ
  • buda bir başka test parlaklık %40-45 denmiş

XPERİA Z1 BATARYA ÖMRÜ XPERİA Z1 BATARYA ÖMRÜ

• Bi arkadaşımda g2 var. Bnm z den çok çok iyi şarjı.ucuzlasın z1 alcam.
  • Z1 kolay kolay ucuzlamaz. Anca paralel ithalat alabilirsiniz 100-200 daha ucuza.
  • Z1 e sasırmam cunku en ıyısı o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gsmarena incelemesine gore bataryasi cidden kotu.Belki guncellemelerle biraz iyilestirilmistir bilemiyorum.Bu linkte G2 , Note 3 ve Z1'i karsilastirmislar.
    http://www.gsmarena.com/lg_g2_vs_samsung_galaxy_note_3_vs_sony_xperia_z1-review-1000p3.php

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z1'in bataryası kullanıma göre rahat 1-2 gider Z deki 2300mAh pille rahat bir günü çıkarıyordum
  • SONY XPERIA Z1 ŞARJ PERFORMANSI
    Z1 şarj performansı olarak iki gün farklı şekilde kullandım
    Geçen gün 6 saat ekran Açık kalma süresi 35 dakika Turkcell TV, 15 dakika facebook wechat, 10 dakika video çekme ve izleme geri kalan süre haber, forum, blog sayfalarında geçti yalnız Chrome da şarj daha hızlı düşüyor o nedenle kullanmıyorum orada 5 dakika kadar şarj olma var o video izlemek için oldu :)

XPERİA Z1 BATARYA ÖMRÜ

Dün ise tamamen internette geçti 4 saat 45 dakika ekran süresi sadece 5-8 dakika arası hoparlörden müzik dinledim
    Boat browser bana daha kullanışlı geldi hem şarj hemde kullanımı Opera dan daha iyi. Opera mini hiç hoşuma gitmedi linklere dokunuyorum sayfa açılmıyor ancak dolphin gerçekten güzel
    Not : Ben mobil veriyi hiç kapatmıyorum 7 / 24 açıktır

XPERİA Z1 BATARYA ÖMRÜ

Bu da benim Z1 in şarj performansı

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

SONY XPERIA Z1 ŞARJ PERFORMANSI
    Z1 şarj performansı olarak iki gün farklı şekilde kullandım
    Geçen gün 6 saat ekran Açık kalma süresi 35 dakika Turkcell TV, 15 dakika facebook wechat, 10 dakika video çekme ve izleme geri kalan süre haber, forum, blog sayfalarında geçti yalnız Chrome da şarj daha hızlı düşüyor o nedenle kullanmıyorum orada 5 dakika kadar şarj olma var o video izlemek için oldu :)

XPERİA Z1 BATARYA ÖMRÜ

Dün ise tamamen internette geçti 4 saat 45 dakika ekran süresi sadece 5-8 dakika arası hoparlörden müzik dinledim
    Boat browser bana daha kullanışlı geldi hem şarj hemde kullanımı Opera dan daha iyi. Opera mini hiç hoşuma gitmedi linklere dokunuyorum sayfa açılmıyor ancak dolphin gerçekten güzel
    Not : Ben mobil veriyi hiç kapatmıyorum 7 / 24 açıktır

XPERİA Z1 BATARYA ÖMRÜ

Bu da benim Z1 in şarj performansı

Valla daha ne olsun 3g yerine wifi kullanılsa +2 saat daha açık kalır 3g oyunlardan bile daha fazla götürüyor

• Bu cihazın Htc One serisinde olduğu gibi yekpare kasası var. Yani bataryaya ulaşmak mümkün değil. Htc one serisinde cihaz servise gitse bile kasasının açılmasından sonra. Cihazda deformelerin olduğu söyleniyor.

Aynı sorun Sony Xperia Z1 içinde geçerlimidir. Yarın bir gün servis ihtiyacı görüldüğünde, sıkıntı olur mu ?

Örneğin 1 yıl sonunda yanlış şarjla, yanlış kullanımla bataryanın ömrünü bitirdik, öldürdük. Servisten bataryayı sorunsuz bir şekilde değiştirebiliyor muyuz. Ücret karşılığıda olsa.

Htc One serisinde bu tip bir şey başınıza geldiğinde, kasanın açılması ve bataryanın değişimi çok zor diyorlar.

Iphone 3GS cihazım var, 4 yıldır kullanıyorum. 1,5 yıl önce yetkili servisten bataryasını değiştirmiştim.

Bu batarya değiştirilebilme işini merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikado1977

Bu cihazın Htc One serisinde olduğu gibi yekpare kasası var. Yani bataryaya ulaşmak mümkün değil. Htc one serisinde cihaz servise gitse bile kasasının açılmasından sonra. Cihazda deformelerin olduğu söyleniyor.

Aynı sorun Sony Xperia Z1 içinde geçerlimidir. Yarın bir gün servis ihtiyacı görüldüğünde, sıkıntı olur mu ?

Örneğin 1 yıl sonunda yanlış şarjla, yanlış kullanımla bataryanın ömrünü bitirdik, öldürdük. Servisten bataryayı sorunsuz bir şekilde değiştirebiliyor muyuz. Ücret karşılığıda olsa.

Htc One serisinde bu tip bir şey başınıza geldiğinde, kasanın açılması ve bataryanın değişimi çok zor diyorlar.

Iphone 3GS cihazım var, 4 yıldır kullanıyorum. 1,5 yıl önce yetkili servisten bataryasını değiştirmiştim.

Z1 in kasası evet yekpare ama arkasında kapağın birleşme noktaları var biz göremeyiz onları ordan gerekli alet edavatla orayı çıkartıyorlar ve hemen batarya sizi karşılıyor htc one ile ilgili şeyler tamamen yalan yada yanlış anlaşılma olabilir eğer deforme olduysa cihazda ona servis mutlaka birşey yapmıştır çünkü htc one ın kasasına ulaşmak için camı vakuma benzer şey ile çıkartıp bataryaya ulaşırsınız yani kasada deforme olması söz konusu bile olamaz. kısacası sıkıntı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: toyota_58

quote:

Orijinalden alıntı: mikado1977

Bu cihazın Htc One serisinde olduğu gibi yekpare kasası var. Yani bataryaya ulaşmak mümkün değil. Htc one serisinde cihaz servise gitse bile kasasının açılmasından sonra. Cihazda deformelerin olduğu söyleniyor.

Z1 in kasası evet yekpare ama arkasında kapağın birleşme noktaları var biz göremeyiz onları ordan gerekli alet edavatla orayı çıkartıyorlar ve hemen batarya sizi karşılıyor htc one ile ilgili şeyler tamamen yalan yada yanlış anlaşılma olabilir eğer deforme olduysa cihazda ona servis mutlaka birşey yapmıştır çünkü htc one ın kasasına ulaşmak için camı vakuma benzer şey ile çıkartıp bataryaya ulaşırsınız yani kasada deforme olması söz konusu bile olamaz. kısacası sıkıntı olmaz

Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler. Htc ile ilgili söküm ve bataryaya ulaşmak ile ilgili şöyle bir haber var. %100 zarar görüyor imkansız gibi bir şey yok ama. Tamiri en zor ve zahmetli telefonlardan deniliyor. İşin özü, işin ehli kişilere denk gelmek gerekiyor sanırım.

http://shiftdelete.net/htc-one-tamiri-en-zor-telefon-43824.html

• Daha önce sony z almıştım arka kasa kapağı acılmıştı tamir yapılamaz dedi teleservis o yüzden telefon çöpe gitti.
    Anlıyacagınız Z1 in arka kasası açılıp tamiri zor değişim olur anca telefonun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.