Şimdi Ara

Xperia Z,Z1 Compact ve Z2 Fiyatlara Göre Hangisi Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su anda paralel ithalat Z 1050 tl.100tl puan veriyor ve 950tl'ye geliyor.Hatta aldım,cihaz su anda yanımda ama kutuyu açmadım.Neden derseniz dün bir yabancı forumda kesin olarak android L güncellemesi almayacağını öğrendim.
    Acaba hem işlemci,hem kamera hem güncelleme avantajı olan üst modellere bakmak mı mantıklı dedim.Ve z1,z1 compact ve z2 araştırdım.

z1 ekranı yine çok iyi gelmedi,z1 compact ve z2 ekranları ips olduğundan içime sindi.
    z1 compact 1350tl civarı,z2 ise 1600 civarına geliyor.Ve birde kafa karıştıran z3 ve z3 compact gelecek.z2 compact çok hoşuma gitti ancak 4.3 inç birde sanal tuşlarla küçük gibi geldi.5 ve 5.2 inç ise taşımada biraz sıkıntı.Yeni gelecek 4.6 inç z3 compact sanli tam aradığım telefon gibi ama fiyatı nasıl olur bilemiyorum.

Şu durumda tavsiyeniz ne olurdu.Z3 compact fiyatı 1500tl civarına bulunabilir mi acaba paralel vb.
    Yoksa z alıp biraz kullanıp sonra elden çıkarıp makul fiyatlara düşmüş bir z3 compact mı almalı,
    Son ihtimal hiç uğraşmayıp bir tane z1 compact alıp uzun süre kullanmalı mı?

Sık telefon değiştiren biri değilim,diğer telefonu mu 4 sene kullandım :).Bu açıdan değerlendirirseniz de sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.

• Bende çok büyük telefonları sevmeyen biriyim z3 Compact tam aradığım boyutlarda bir telefon, kesinlikle z3 compactın çıkmasını bekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3c bekle
  • Kesinlikle z3c beklenir. O şarj sürelerini gördükten sonra iphone 5 i çöpe atasım geldi :)
  • Z2 al hem,bekleme hem bir hafta sonra tasimasi tutmasi o kadar zor gelmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3cyi kesinlikle bekle
  • Telefonu 14 gün iade hakkım var.Öyle açıpta iade etmeyi sevmiyorum o yüzden kapalı duruyor.Şu 10 gün içinde z3c tr fiyatları şekillenirse ona göre karar vereceğim.
    Herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇOK TEMİZ GALAXY S9 ********
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z1 compact kullanıcısı olarak, telefonun cidden harika olduğunu söyleyebilirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.