Şimdi Ara

xperia z ultra kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şarjı nasıl gidiyor arkadaşlar?Mesela;günde 4saat telefon görüşmesi,1 saat kadar internet,15-20 dakika oyun bu kullanım 1 günü çıkarır mı?Bir de kapaklari nasıl sağlam mi xperia z'de ki gibi kötü mü yoksa?
    Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• c.arda C kullanıcısına yanıt
    Bizzat kullanmadım, ancak aşağıdaki linkte ayrıntılı şekilde pil ömrü test edilmiş. Oradan bakabilirsin.

http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-z-ultra-takes-our-battery-test-here-are-the-results/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Bizzat kullanmadım, ancak aşağıdaki linkte ayrıntılı şekilde pil ömrü test edilmiş. Oradan bakabilirsin.

http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-z-ultra-takes-our-battery-test-here-are-the-results/

Bu testi biliyorum,kisisel kullanıcı pil kullanımı önemli benim için..Yine de teşekkür ederim

• Başka yok mu??

• Ağabeyime aldık şu an gayet memnun cihazdan. Şarj konusunda bir şey diyemez çünkü 2-3 gün oldu daha cihazı alalı. Fakat iyi diyor memnun olmasa söyler mi o da meçhul. Telefonuna bağlı adam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Ağabeyime aldık şu an gayet memnun cihazdan. Şarj konusunda bir şey diyemez çünkü 2-3 gün oldu daha cihazı alalı. Fakat iyi diyor memnun olmasa söyler mi o da meçhul. Telefonuna bağlı adam :D

Note3 aldım geçtim hocam sağolun bilgilendirme için :)

• Note 3 nasıl bu tele göre sizce ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.