Şimdi Ara

Xperia Z (Rehber ve Birkaç Konu Hakkında Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen gün ablam kendi telefonunu bana hediye etti. İlk kez android işletim sistemli bir telefona geçiş yaptım ama Xperia Z ile ilgili çözemediğim birkaç sorun var. Umarım yardımcı olabilirsiniz, şimdiden teşekkürler.

    Birinci sorunum telefonu ablam bana verdiğinde rehberindeki kişilerin duruyor olmasıydı, hepsini sildim. Kendi numaralarımın ise "Kişileri İçe Aktar" ile telefon rehberinde gözükmesini sağladım. Fakat mesaj göndermek için kişi listesi açıldığında benim rehberimdeki isimlerin yanı sıra ablamın arkadaşlarının numaraları ve bazı arkadaşlarının ise facebook e-mail adresleri görünüyor, bunları kaldıramadım listeden. Bu konuda yardım istiyorum.

    İkinci sorun ise önceki telefonum N8'de arama geldiğinde telefonu ekranı aşağı bakacak şekilde ters çevirip zil sesini kesmiş oluyordum; fakat Xperia Z'de böyle bir özellik var mı, varsa ayarlardan mı veya nereden ayarlayabileceğim.







  • Telefonu sıfırlayıp yeni bir gmail hesabı ile telefonu eşleştirdikten sonra isimleri içe aktardığınızda sorun hallolacaktır diğer işlemde ise bu söylediğiniz özellik sadece nokialarda var o yüzden telefonu çağrı sırasında sessize almak için ses kısma veya açma tuşlarından birine bastığınızda telefonun sesi kısılacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ters çevirdiğinizde sesini kısması veya meşgule almasını istiyorsanız telefonu rootlayıp "GravityBox" kurmalısınız,

    alternatif olarak telefonunuza Existenz rom yükleyebilirsiniz


     Xperia Z (Rehber ve Birkaç Konu Hakkında Yardım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.