Şimdi Ara

Xperia Z hoparlör arızası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen ay aldığım xperia z mi bugün suya soktum herşey çok güzel gidiyo du :) zaten fazla çıkmayan sesi şimdi aşırı derecede azaldı yani telefon calınca duyulmuyo bile ne yapmam gerekir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ShnStyL

Arkadaşlar geçen ay aldığım xperia z mi bugün suya soktum herşey çok güzel gidiyo du :) zaten fazla çıkmayan sesi şimdi aşırı derecede azaldı yani telefon calınca duyulmuyo bile ne yapmam gerekir ?

Acil telefonu sat kullanma o telefonu ve yazma biliyorsun da okuma için tekrar okula git
  • Ne desem bilemedimki , içimden geçenleri yazsam ban yerim

Ne desek ne desek..

Telefonu suya soktuktan sonra min 30dk - 3saat arası kurumaya bırakıcan hoparleri kendi kendine düzelirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 25 Nisan 2013; 14:14:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Ne desem bilemedimki , içimden geçenleri yazsam ban yerim

Ne desek ne desek..

Telefonu suya soktuktan sonra min 30dk - 3saat arası kurumaya bırakıcan hoparleri kendi kendine düzelirdi.

Yani diyosun kendi kendine düzelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

quote:

Arkadaşlar geçen ay aldığım xperia z mi bugün suya soktum herşey çok güzel gidiyo du :) zaten fazla çıkmayan sesi şimdi aşırı derecede azaldı yani telefon calınca duyulmuyo bile ne yapmam gerekir ?

Acil telefonu sat kullanma o telefonu ve yazma biliyorsun da okuma için tekrar okula git

Anlamadım ?
  • quote:

quote:

Ne desem bilemedimki , içimden geçenleri yazsam ban yerim

Ne desek ne desek..

Yani diyosun kendi kendine düzelir ?

Diyaframı patlatmadıysan evet.
  • tamam teşekkürler beklicez artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY XPERIA P pil sorunu.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

quote:

Anlamadım ?

Anlamadığını biliyorum zaten boşver!

• telefodna sorun olmasada sende şizofreni filan olabilir tüh tüh tüh garantide yok beklemeylede olmaz ...
  • quote:

telefodna sorun olmasada sende şizofreni filan olabilir tüh tüh tüh garantide yok beklemeylede olmaz ...

Diyaframı patlattın büyük ihtimal. Sudan cıkartıp hoparlerimi açtın naptın ? öyleyse kullanıcı hatası. Şuana kadar düzelmesi lazım hoparlerin düzelmediyse garantiye ver bakalım ama yapacaklarını sanmıyorum.
  • quote:

quote:

telefodna sorun olmasada sende şizofreni filan olabilir tüh tüh tüh garantide yok beklemeylede olmaz ...

Diyaframı patlattın büyük ihtimal. Sudan cıkartıp hoparlerimi açtın naptın ? öyleyse kullanıcı hatası. Şuana kadar düzelmesi lazım hoparlerin düzelmediyse garantiye ver bakalım ama yapacaklarını sanmıyorum.

düzeldi düzeldi :)
  • quote:

quote:

quote:

düzeldi düzeldi :)

Kullanım klavzunu boşa yapmışlar ozaman. Sadece kullanıcı klavuzu yazsa yeterli. Telefon cıktıktan max 3 saat sonra kendine geliyor zaten.

• quote:

Evet deliyim ama okuma yazma bilen deli!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle konu açanlara acayip uyuz oluyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.