Bildirim
Xperia Z hoparlör arızası..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShnStyL
Arkadaşlar geçen ay aldığım xperia z mi bugün suya soktum herşey çok güzel gidiyo du :) zaten fazla çıkmayan sesi şimdi aşırı derecede azaldı yani telefon calınca duyulmuyo bile ne yapmam gerekir ?
Acil telefonu sat kullanma o telefonu ve yazma biliyorsun da okuma için tekrar okula git -
Ne desem bilemedimki , içimden geçenleri yazsam ban yerim
Ne desek ne desek..
Telefonu suya soktuktan sonra min 30dk - 3saat arası kurumaya bırakıcan hoparleri kendi kendine düzelirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 25 Nisan 2013; 14:14:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LightningRaven
Ne desek ne desek..
Telefonu suya soktuktan sonra min 30dk - 3saat arası kurumaya bırakıcan hoparleri kendi kendine düzelirdi.
Yani diyosun kendi kendine düzelir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfunay
quote:
Arkadaşlar geçen ay aldığım xperia z mi bugün suya soktum herşey çok güzel gidiyo du :) zaten fazla çıkmayan sesi şimdi aşırı derecede azaldı yani telefon calınca duyulmuyo bile ne yapmam gerekir ?
Acil telefonu sat kullanma o telefonu ve yazma biliyorsun da okuma için tekrar okula git
Anlamadım ? -
quote:
quote:
Ne desek ne desek..
Yani diyosun kendi kendine düzelir ?
Diyaframı patlatmadıysan evet. -
tamam teşekkürler beklicez artık -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tayfunay
quote:
Acil telefonu sat kullanma o telefonu ve yazma biliyorsun da okuma için tekrar okula git
Anlamadım ?
Anlamadığını biliyorum zaten boşver!
-
telefodna sorun olmasada sende şizofreni filan olabilir tüh tüh tüh garantide yok beklemeylede olmaz ... -
quote:
telefodna sorun olmasada sende şizofreni filan olabilir tüh tüh tüh garantide yok beklemeylede olmaz ...
Diyaframı patlattın büyük ihtimal. Sudan cıkartıp hoparlerimi açtın naptın ? öyleysekullanıcı hatası. Şuana kadar düzelmesi lazım hoparlerin düzelmediyse garantiye ver bakalım ama yapacaklarını sanmıyorum.
-
quote:
quote:
telefodna sorun olmasada sende şizofreni filan olabilir tüh tüh tüh garantide yok beklemeylede olmaz ...
Diyaframı patlattın büyük ihtimal. Sudan cıkartıp hoparlerimi açtın naptın ? öyleysekullanıcı hatası. Şuana kadar düzelmesi lazım hoparlerin düzelmediyse garantiye ver bakalım ama yapacaklarını sanmıyorum.
düzeldi düzeldi :) -
quote:
quote:
quote:
düzeldi düzeldi :)
Kullanım klavzunu boşa yapmışlar ozaman. Sadece kullanıcı klavuzu yazsa yeterli. Telefon cıktıktan max 3 saat sonra kendine geliyor zaten.
-
quote:
Evet deliyim ama okuma yazma bilen deli!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle konu açanlara acayip uyuz oluyom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X