Şimdi Ara

Xperia Z Flashtool bağlanamama sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar daha öncede bir başka konu açıp sorunumu dile getirmiştim.Fakat bir cevap alamadım. aresmar arkadaşımıza da özelden yazdım :) sanırım yoğun oldukça kusura bakmasın eğer bir çözüm biliyorsa paylaşırsa sevinirim( forumda herkes aresmarın çözeceğinden bahsedince tek umudum o kaldı:) ) O zaman cihazima hiç rom yükleyemiyordum, bir şekilde kurcalayıp Xda'dan faydalanıp romu yükledim.. Fakat cihaza erişimi sadece recovery ve fastboot modlarında gerçekleştirebiliyorum. Ses kısma tuşuna basıp usb kablosunu takarak flashtool' a bağlanamıyorum, böyle yaptığım zaman yeşil ışık çok kısa yanıp sönüyor sonrasında birşey olmuyor, ve bu işlem telefonumu kitliyor.Telefonu açmak için ses açma ve power tuşlarına basılı tutup 3 kez titretip yeniden açabiliyorum. Sanırım telefonda yer alan sürücülerden bir yada bir kaç tanesi yanlışlıkla silindi. Ne yapabilirim,? Telefona fastboot ve recovery ile erişebilmekteyim.

• Root yoksa driverlarını silmiş olamazsın. Flashtool'un kurulu olduğu klasörde driver diye bi klasör var onu verdiğim resimdeki gibi kur.
    İşlemlere başlamadan önce telefonu açık şekilde flashtool açıkken bağla ki bilgisayar cihazı tanısın.Dediklerimi yaparak denedikten sonra sonucu söylersen memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcaners

Root yoksa driverlarını silmiş olamazsın. Flashtool'un kurulu olduğu klasörde driver diye bi klasör var onu verdiğim resimdeki gibi kur.
    İşlemlere başlamadan önce telefonu açık şekilde flashtool açıkken bağla ki bilgisayar cihazı tanısın.Dediklerimi yaparak denedikten sonra sonucu söylersen memnun olurum

Cevap için teşekkür ederim...
    Fakat sorun flashtool yada flashtool driverlarında değil.. Evet resimdeki gibi de kurdum:)) defalarca.. Telefonda root var tabiiki.. Sanırım telefondaki driverları yada bir dosyayi silmiş olabilirim. Telefon ses yükseltme tuşunda mavi ışığı yakıp ''fastboot'' modunda bağlanabiliyor.. Ama ses kısma tuşuna basılı tutup usbyi milyon kez takıp ( en az 4 ayrı pcde defalarca driverları kaldırıp/kurup yeniden denemeler) bağlamaya çalışsam da başarılı olamadım. Ses kısma tuşuna basılı tutup, usbyi takınca yeşil ışık bir an için yanıp sönüyor, sonra hiç bir şey olmuyor. Sanırım yapılacak olan işlem fastbootla yada recovery programlarından biriyle (TWRP ve CWM ikiside calisiyor su an) bu telefonun boot kısmını yeniden olusturmak. Zira telefonun açılışı da çok ilginç oldu.. Açar açmaz hiç bir tuşa basmadan bir süre sonra mor ışık yanıyor 2-3 saniye sonra mor ışık sönüyor, ardından yeşil ışık yanıp yüklemiş olduğum custom rom çalışmaya başlıyor.. Fakata stable diil zaman zaman kilitleniyor. Zaten bu yüzden flashtool'la bağlanıp custom rom'u adam gibi kurayım istediğim den konuyu açtım :)) Ama bağlanamıyorum ki :(

• quote:

Orijinalden alıntı: rainroad

quote:

Orijinalden alıntı: blackcaners

Root yoksa driverlarını silmiş olamazsın. Flashtool'un kurulu olduğu klasörde driver diye bi klasör var onu verdiğim resimdeki gibi kur.

Cevap için teşekkür ederim...
    Fakat sorun flashtool yada flashtool driverlarında değil.. Evet resimdeki gibi de kurdum:)) defalarca.. Telefonda root var tabiiki.. Sanırım telefondaki driverları yada bir dosyayi silmiş olabilirim. Telefon ses yükseltme tuşunda mavi ışığı yakıp ''fastboot'' modunda bağlanabiliyor.. Ama ses kısma tuşuna basılı tutup usbyi milyon kez takıp ( en az 4 ayrı pcde defalarca driverları kaldırıp/kurup yeniden denemeler) bağlamaya çalışsam da başarılı olamadım. Ses kısma tuşuna basılı tutup, usbyi takınca yeşil ışık bir an için yanıp sönüyor, sonra hiç bir şey olmuyor. Sanırım yapılacak olan işlem fastbootla yada recovery programlarından biriyle (TWRP ve CWM ikiside calisiyor su an) bu telefonun boot kısmını yeniden olusturmak. Zira telefonun açılışı da çok ilginç oldu.. Açar açmaz hiç bir tuşa basmadan bir süre sonra mor ışık yanıyor 2-3 saniye sonra mor ışık sönüyor, ardından yeşil ışık yanıp yüklemiş olduğum custom rom çalışmaya başlıyor.. Fakata stable diil zaman zaman kilitleniyor. Zaten bu yüzden flashtool'la bağlanıp custom rom'u adam gibi kurayım istediğim den konuyu açtım :)) Ama bağlanamıyorum ki :(

Hiç anlamadım driverları silmenin kolay olcağını sanmam

• konu hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar?
  • ~up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.