Şimdi Ara

XPERİA Z DOKUNMATİK DEĞİŞİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Z min ekranı çatladı yani ekran değil üstteki dokunmatik, ekranı değişmeden dokunmatik değişirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rissiqua -- 25 Aralık 2013; 16:53:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef hocam mümkün değil o durum.Sony bu telefonlarda dokunmatik ekran ile cam arasındaki havayı boşaltıp dokunmatiği ekranla bütünleştirmiş yani dokunmatik ekran ile cam birleşik.Ekran giderse dokunmatik de gidiyor bu yüzden.Yani ikisi birden değişiyor bu gibi durumlarda.
  • Şimdi bende birkaçtane z var birini parçaladım bakim ne var diye ama hala çalışıyor

Ekranı ayırdım ve üstte ayırdığım şeffaf cam dokunmatik gibi olan ve altındaki kasadaki de ekran, yani bunlar tümleşik gibi değil
     XPERİA Z DOKUNMATİK DEĞİŞİRMİ? XPERİA Z DOKUNMATİK DEĞİŞİRMİ? XPERİA Z DOKUNMATİK DEĞİŞİRMİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rissiqua -- 25 Aralık 2013; 22:09:30 >

• rissiqua kullanıcısına yanıt
    Hocam servise gönderirseniz en aşağı 150den kapı açılır diye tahmin ediyorum.
  • 700 üstü dedi, nette 400 e orjinal ekran var alıp takacağım, belki dokunmatik değişir dedim ama olmuyor sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.