Bildirim
Xperia Z - Bilgisayar Bağlantısı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu ? -
Aslında telefon Bluetooth'unda bir sıkıntı yok, fakat Laptop'un Bluetooth'u açık cihazları görüntüleme ekranına cihazım gelmiyor.
Bunun başka bir yolu yordamı yok mudur arkadaşlar ? -
Telefonunla laptopun ayni internete bagliysa airdroid benzeri uygulamalarla dosya alisverisi yapabilirsin. O uygulamalari dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Atazade
Arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu ?
Wifi file transfer uygulamasını da kullanabilirsiniz, her türlü veri alışverişine izin verir. Klasörler halinde telefonun ici tamamen görünür. -
Çok teşekkür ederim, bu program sayesinde işimi geçici olarak hallettim.
Fakat aktarım işlemleri bir dosya indiriliyormuş gibi gerçekleşti. Yani internet kotasından yedi. Bunun başka bir çözümü var mıdır? -
Teşekkürler -
Hocam internette araştırdım kota yemediğini söylüyorlar. Modemin telefon kablosu çıkık olarak da aktarım yapabiliyor diyorlar İsterseniz deneyip emin olabilirsiniz.
Onun dışındaki tek yöntem de microsd kart almanız olur. Telefona ve bilgisayara takarak dosya aktarımı yapılabilir. -
İlginize çok teşekkür ederim. Bir dahakine modemin telefonu kablosunu çıkartıp deneyeceğim, zannedersem o zaman kotadan yemez.
Tekrardan teşekkürler -
Zde var mı bilmiyorum ama z2de ayarlar> xperia bağlantı>usb bağlanabilirliği var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X