Şimdi Ara

Xperia Z Almayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beni bilenler bilir. Telefon tavsiye konum vardı. Öncelikle öneride bulunan herkese tekrardan teşekkür ederim . İyice düşündükten sonra , test videoları ve öneriler derken Xperia Z almaya karar verdim . Birde sizlere sormak istedim. Açık konuşmak gerekirse aslında ben kararımı verdim fakat ikna edilmeye ihtiyacım var. Bu yüzden kullanıcıları buraya davet ediyorum. Zaten XZ kullanıcı konusunuda takip ediyorum .

Birde telefondaki gidereceğim ihtiyaçlara bakalım..

♦ Öncelikle pek fazla oyun oynamam.Şükür ki Pc konusunda sıkıntım yok. Buraya dikkat ! Hiç oynamam demiyorum. Seyahatte olurum , canım sıkılır oynayabilirim .

♦ Müziği normal şekilde dinlerim fakat oyuna göre müzik ağır basar bende. Kulaklığımı takar dinlerim

♦ Bu benim için en önemlisi . ''İnternet'' ' i fazlasıyla kullanırım. Mailler , forumlar , sosyal paylaşım vs derken zamanım orada geçer.

Ayrıca batarya konusunada dikkat çekmek istiyorum. Bir günde ortalama ne kadar dayanıyor. Örnek şuan ben telefonu 8 gibi elime aldım mı en az 10.30 ' a kadar bırakmam . (Bu telefonu yanıma almadığım zamanlarda)

Ben telefonun tasarımını ve özelliklerini fazlasıyla beğendim. Birde sizlere soruyorum. Bu telefonu almalımıyım ?

• s4 al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

s4 al daha iyi

S4 ' ü tercih etme sebebini belirtseydin daha iyi olurdu
  • Güncel
  • selamlar.bende htc one ı beğendim.sony xperia z yi de beğendim.tasarımları çok iyi..ikisi arasında kaldım.sony z nin geliş tarihini bilen varmı.teşekkürler
  • http://www.youtube.com/watch?v=3jJdCjKvpdY
    xperia z ile iphone 5 internet hızı vs vs karşılaştırması
  • eğer ekranı kırılırsa çok fazla masraf açıyor yalnız.

arka kapağı falan yapışık oluyor su geçirmez olsun diye ona dikkat ederek alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

selamlar.bende htc one ı beğendim.sony xperia z yi de beğendim.tasarımları çok iyi..ikisi arasında kaldım.sony z nin geliş tarihini bilen varmı.teşekkürler

15 nisan diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yanıt Vermiyor

eğer ekranı kırılırsa çok fazla masraf açıyor yalnız.

arka kapağı falan yapışık oluyor su geçirmez olsun diye ona dikkat ederek alın

teşekkürler , dikkat ediyorum

• quote:

s4 al daha iyi

Bencede s4 al daha iyi xperia z de iyi telefon ama şu varki ülkemizde sony ve htc cihazlarla ile teleserivce denen hakkında bir sürü forumda olumsuz şikayetler bulunan servis ilgilenmekte aynı durum benim başımada geldi alıcaksanız bunlarıda göz önünde bulundurarak almanızı tavsiye ederim saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

quote:

s4 al daha iyi

Bencede s4 al daha iyi xperia z de iyi telefon ama şu varki ülkemizde sony ve htc cihazlarla ile teleserivce denen hakkında bir sürü forumda olumsuz şikayetler bulunan servis ilgilenmekte aynı durum benim başımada geldi alıcaksanız bunlarıda göz önünde bulundurarak almanızı tavsiye ederim saygılar.

teşekkürler, göz önünde bulunduruyorum

• xperia z tavsiye ederim performanslı başarılı bir ürün ,tasarım olarakta çok şık ve saglam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

xperia z tavsiye ederim performanslı başarılı bir ürün ,tasarım olarakta çok şık ve saglam.

yorumunuz için teşekkürler. Bütün yorumları önemsiyorum

• güncel

• Güncel , Günaydın..

Herkese Mutlu haftasonları...
  • Herkez tasarıma takmış içine bakan yok mübarek.telefonun tasarımınımı kullanacaksın donanımınımı.tasarımı es geç xz bence sınıfta kalmış bir telefon.ben sana hem bütçene hemde ihtiyaçlarına uygun telefon olarak nexus 4 öneririm.kamerası çokta iyi olmasada tatmin edici fotoğraflar çekebilirsin,ekran IPS ve güncelleme konusunda sıkıntı yaşamıyacağın tek platform nexus ailesidir.ben şahsen note 2 kullanıyorum eğer büyük ekran dert olmuyacaksa note 2 alabilirsin.yok ben daha güncel bir model istiyorum der isen yeni nexus serisini bekle yada motorolanın duyurusunu beklemelisin.aceleye gelip yanlış bir model alıp pişman olma burda marka sevdalısıda var kafadan tavsiye verenide var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Herkez tasarıma takmış içine bakan yok mübarek.telefonun tasarımınımı kullanacaksın donanımınımı.tasarımı es geç xz bence sınıfta kalmış bir telefon.ben sana hem bütçene hemde ihtiyaçlarına uygun telefon olarak nexus 4 öneririm.kamerası çokta iyi olmasada tatmin edici fotoğraflar çekebilirsin,ekran IPS ve güncelleme konusunda sıkıntı yaşamıyacağın tek platform nexus ailesidir.ben şahsen note 2 kullanıyorum eğer büyük ekran dert olmuyacaksa note 2 alabilirsin.yok ben daha güncel bir model istiyorum der isen yeni nexus serisini bekle yada motorolanın duyurusunu beklemelisin.aceleye gelip yanlış bir model alıp pişman olma burda marka sevdalısıda var kafadan tavsiye verenide var.

ben zaten bikaç ay snra alıcam. Nisanda çıktıktan snra XZ Müşterilerinin sıkıntısına bakarım bişey olmazsa alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Herkez tasarıma takmış içine bakan yok mübarek.telefonun tasarımınımı kullanacaksın donanımınımı.tasarımı es geç xz bence sınıfta kalmış bir telefon.ben sana hem bütçene hemde ihtiyaçlarına uygun telefon olarak nexus 4 öneririm.kamerası çokta iyi olmasada tatmin edici fotoğraflar çekebilirsin,ekran IPS ve güncelleme konusunda sıkıntı yaşamıyacağın tek platform nexus ailesidir.ben şahsen note 2 kullanıyorum eğer büyük ekran dert olmuyacaksa note 2 alabilirsin.yok ben daha güncel bir model istiyorum der isen yeni nexus serisini bekle yada motorolanın duyurusunu beklemelisin.aceleye gelip yanlış bir model alıp pişman olma burda marka sevdalısıda var kafadan tavsiye verenide var.

şaka mısın? Nexus un 2 artısı vardır.
    1 f/p ürünü
    2 erken güncelleme almasıdır.
    usb girişi olmayan cihaz mı iyi sence?
    iyi diyorsunda sen araba alırken hiç mi tipine bakmazsın? Hadi hepimiz aston martin yerine fiat panda alalım
    insanları bukadar yanlış yönlendirme neye göre geri kalmış telefon?
    Ekran mı? Bakarsan eğer htc one ile video karşılaştırması var xz çok daha iyi renk veriyor.
    Telefonun takılması mı? Mesut çevik efendi arkada oyunlar indirdiği için takılıyor.
    Siyah renk vermemesi mi? Gidip bakın veriyor mı vermiyor mu sdn videosunu.
    Ayrıca sınıfta kalmışmış ahahahaha çok objektifsin kime göre neye göre sınıfta kalmış? Cevabını bekliyorum.

• Sony ilk olma hevesi ile xz modelini erken çıkardı ve DH de yapılan testlerdede gördükki kendisinden eski versiyon modeller bazı konularda xz yi geçti.grafik birimi ayrıca eski buna benzerini arc s te yapmıştı sony.rakipleri çift çekirdekli işlemci kullanırken sony tek çekirdekte ısrar etti ve güncelleme getirmemek için bahaneside oldu.bakınız : s2 güncellemeleri ve arc s güncellemeleri.diğer yandan ekran olarakta TFT ısrarı IPS ekran çıkartmak yerine.çok güçlü donanım yanına konan batarya diğer hataları gibi.bu yüzdendirki xz benim için sınıfta kalmış bir modeldir.

• beyler bayanlar , xz nin sınıfta kalıp kalmadığını resmi satısa sunulup , gelen şikayetlere göre değerlendirelim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.