Şimdi Ara

Xperia X10 - Wisepilot - Navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    forumda taratım ama benzer konuya rastlayamadım. daha önceden açılan bir konu ise affedin :)
    bir kaç sorum olacam.

vodafone geç tarife kullanıcıyım.
    xperia x10i'yi henüz yeni aldım ve daha önceden hiç android sistem kullanmamış en saf bir kullanıcı olduğumu biliniz :))

1) telefonun içinden çıkan wisepilot navigasyon uygulaması deneme sürümüymüş.
    kullanırken sağ tarafta sürekli olarak bir kbyte artımı görüyorum. bu faturaya yansır mı?

2) wisepilot deneme sürümü olduğu için bir süre sonra kullanımı bitecek. ve bana önerebileceğiniz ücretsiz navigasyon programı var mıdır? varsa nerden ve nasıl kurabilirim?

3) genc avantaj tarifesinde twitter ücretsiz olmasına ragmen servis ayarlarından twitter bilgilerini giremiyorum. şifre doğru olmasına ragmen kimlik dogrulaması yapılamadı gibi bir ibare veriyor.

daha çok soracağım şey var da ilk öncelikli bunlar :)
    şimdiden herkese teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ymermer2

Merhaba dostlar,
    forumda taratım ama benzer konuya rastlayamadım. daha önceden açılan bir konu ise affedin :)
    bir kaç sorum olacam.

vodafone geç tarife kullanıcıyım.
    xperia x10i'yi henüz yeni aldım ve daha önceden hiç android sistem kullanmamış en saf bir kullanıcı olduğumu biliniz :))

1) telefonun içinden çıkan wisepilot navigasyon uygulaması deneme sürümüymüş.
    kullanırken sağ tarafta sürekli olarak bir kbyte artımı görüyorum. bu faturaya yansır mı?

2) wisepilot deneme sürümü olduğu için bir süre sonra kullanımı bitecek. ve bana önerebileceğiniz ücretsiz navigasyon programı var mıdır? varsa nerden ve nasıl kurabilirim?

3) genc avantaj tarifesinde twitter ücretsiz olmasına ragmen servis ayarlarından twitter bilgilerini giremiyorum. şifre doğru olmasına ragmen kimlik dogrulaması yapılamadı gibi bir ibare veriyor.

daha çok soracağım şey var da ilk öncelikli bunlar :)
    şimdiden herkese teşekkür ederim.

Bende x10 kullanıcısı bir.saf olarak wisepilot olayını merak ediyorum gercekten cok iyi bir uygulama gibi geldi fakat girdigimde 75 kuruş gitti. Her girişimde 75 kuruş mu gitcek ?

• hiç ugrasmayın ndrive kullanın beleşe kaliteli gps iniz olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Iphone 3gs vs Htc hd2
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.