Şimdi Ara

Xperia X alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygun fiyata Xperia X buldum sizce alıyım mi? Nasil telefondur? Hala güncelmidir? Pil performansı nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı nedir
  • Android 7 aldı, tabii ki de güncel. bir buçuk sene daha da güncel kalır en az. 1500 civarına bulduysan kaçırma.
  • Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    1350 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: BilgehanD

1350 TL

Garantili ise iyi fiyat

• 2016 model telefon için güncel midir sorusunu sormak nedir beya !!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para verseler almayacağım telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Para verseler almayacağım telefon.

sebep ?
  • Arkadaslar, z2 emekli oluyor, basligi hortlatayim :) Yeni cihaza gececegim fakat karar veremiyorum.

S7 edge 2700tl civarinda ve bence hala yazilim sorunlari var. Klavyeyi actiginda 1 sn kadar donuyor hala o islemci ve ram e ragmen.

Huawei p9 un parmakizinin arkada olmasi hosuma gitmiyor. P10 guzel fakat fiyat farkinin az olmasi sebebi ile plus tercihim olur fakat paralel matalel 2700 tl isteniyor ona da , yazilim stabilitesi hakkinda fikrim yok.

Lg bana gore fena batirdi. On kamera o kadar berbat ise, kom bilir daha neler es gecilmistir.

Htc u11 iyi fotograf cekiyor fakat kim bilir hangi fiyat seviyesinden cikacak.

Gelelim sony e. Xzp fiyat iyi fakat o ekran buyuklugune biraz fazla koseli olmus. Bayanlarin cantasina layik

Fotografi o kadar abarttilar fakat dxo lab de xperia x ten az puan almis. Xz o fiyata plastik. Z5p 1650 seviyesinde olsa fens degil ama 1900 civarinda

Xperia x e donersek. Kasasi metal, yazilil stabil. Kamera cami cam. Fotograp performansi ve netleme iyi. Oyun sadece sudoku oynuyorum. En fazla 1.5 sene kullanmayi hedefliyorum. 1450 tl icin oldukca makul bir telefon gibi geliyor bana , sizce bu zamanda bu paraya alinir mi?

• BzBz kullanıcısına yanıt
    Fazlasıyla yeterli gelir, güncellemeleri de o sure zarfında almaya devam edecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BzBz kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani? XZ X ten daha mı kötü fotoğraf çekiyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.