Şimdi Ara

XPERİA U usb problem ? BİLGİSİ OLAN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 sene önce xperia u aldım. 1 sene sorunsuz kullandım. root attım unbtloder açtım ve farklı ftf ler yükledim. yani garanti dışı kaldı cihazım. sonra dokunmatiği bozuldu garantiye yolladım belki yaparlar diye. beklediğim gibi yapmadan geri yolladılar ama raporda cihazınız cracklenmiştir yazıyordu. öncesinde flashtool ile istediğimftf sistemini cihazıma flashlayabilirken artık tam ses kısma tuşuna basıp kabloyu taktığımda bilgisayardan usb aygıt tanınmadı hatası geliyor. biri bana garantide parça değiştirmişlerdir o yüzden görmüyordur pc dedi. ne yapmalıyım? flash tool haricinde başka bir programla cihazıma room ftf atabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaferman -- 22 Haziran 2014; 14:51:20 >

• mustafaferman kullanıcısına yanıt
    Emma diye biliyorum ama ..??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaferman

arkadaşlar selamlar

2 sene önce xperia u aldım. 1 sene sorunsuz kullandım. root attım unbtloder açtım ve farklı ftf ler yükledim. yani garanti dışı kaldı cihazım. sonra dokunmatiği bozuldu garantiye yolladım belki yaparlar diye. beklediğim gibi yapmadan geri yolladılar ama raporda cihazınız cracklenmiştir yazıyordu. öncesinde flashtool ile istediğimftf sistemini cihazıma flashlayabilirken artık tam ses kısma tuşuna basıp kabloyu taktığımda bilgisayardan usb aygıt tanınmadı hatası geliyor. biri bana garantide parça değiştirmişlerdir o yüzden görmüyordur pc dedi. ne yapmalıyım? flash tool haricinde başka bir programla cihazıma room ftf atabilir miyim ?

Madem bu kadar işlemi yapabilme yeteneğin var bunların izlerini yok edebilirdin. Cihazının orjinal FTF'sini Flashtool ile flaşlayıp Root'u yok edebilirdin. Bootloader kilidini de kaldırabilirdin , belki dokunmatiğin istediği bir yer olabilir ki kapatamasan dahi servis BL kilidinin açık olup olmadığına yazılımsal sorunlarda bakıyor , dokunmatiğinin çalışmamasını halletmek zorunda. Flashtool harici flaş yapabilen program yok , ben olsam garanti servisine direnirdim başından sağmışlar seni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.