Şimdi Ara

Xperia U Root ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Telefonun Yeni Çıkmasından Dolayı Heralde İnternette Bir Türlü Xperia U Telefonuma Nasıl Root Atıcağımı Bulamadım Yardım Ederseniz Sevinirim Ve Telefonu Alalı 1 Hafta Oluyor İlk3-4 Telefonu Bilgisayara Bağlıyorken Sorun Olmuyordu Görüyordu Şimdi İse Takıyorum Bilgisayar Driveri Görüyor Ama Bilgisayarımda Gözükmyor Ne Yaptıysam Olmadı Ayrıca Pc Companionda Bu Sorun Çıktıktan Sonra Görmemeye Başladı Şimdiden Teşekkürler

Orijinalden alıntı: dewil500

Arkadaşlar Telefonun Yeni Çıkmasından Dolayı Heralde İnternette Bir Türlü Xperia U Telefonuma Nasıl Root Atıcağımı Bulamadım Yardım Ederseniz Sevinirim Ve Telefonu Alalı 1 Hafta Oluyor İlk3-4 Telefonu Bilgisayara Bağlıyorken Sorun Olmuyordu Görüyordu Şimdi İse Takıyorum Bilgisayar Driveri Görüyor Ama Bilgisayarımda Gözükmyor Ne Yaptıysam Olmadı Ayrıca Pc Companionda Bu Sorun Çıktıktan Sonra Görmemeye Başladı Şimdiden Teşekkürler

suanlık orjınal romdan kesınlıkle karısmayın .! cunku cıhaza rom destegide yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorumu Cevapladığın İçin Teşekkürler Kardeşim Peki Bilgisayarın Telefonu Görememe Sorununu Nasıl Çözücem Yani Ara Sırada Görüyor Giriyorum İçindeki Dosyaları Göstermior Deli Oluyorum Nedi Bunun Sorunu Ve Çözümü

Orijinalden alıntı: dewil500

Sorumu Cevapladığın İçin Teşekkürler Kardeşim Peki Bilgisayarın Telefonu Görememe Sorununu Nasıl Çözücem Yani Ara Sırada Görüyor Giriyorum İçindeki Dosyaları Göstermior Deli Oluyorum Nedi Bunun Sorunu Ve Çözümü

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1669906

şurda rootla ilgili birşeyler var
    iphone yardım
    19 yıl önce açıldı
    Color OS Rom Acil Yardım !!
    12 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.