Şimdi Ara

Xperia Sp İhtiyaçlarımı Karşılar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar xperia sp almayı planlıyorum en uygun fiyatlı telefon bana şu anlık.
    Sabahtan %100 şarjla
    günde 1.5-2 saat chrome
    yarım saat sistemi kasmayan oyunlar
    Sürekli açık internet (whatsapp.. İçin)
    +günlük kullanım ile
    Akşama kadar beni götürür mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazlasıyla yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Fazlasıyla yeterli olur.

oo tamam o zaman hocam nexus5e fazladan para vermeye gerek yok.. Fotoğraf kalitesi nasıl peki cok değişik yorumlar var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

quote:

Fazlasıyla yeterli olur.

oo tamam o zaman hocam nexus5e fazladan para vermeye gerek yok.. Fotoğraf kalitesi nasıl peki cok değişik yorumlar var..

Fotoğraf çekme ve çektirme gibi bi huyum olmadığından inan kamerası iyi mi kötü mü hiç bir bilgim yok

Fakat arayüz,menülerin geçişlerde ki akıcılığı,oyun performansı,tasarımı,navigasyonu çok başarılı.
  • quote:

quote:

quote:

Fazlasıyla yeterli olur.

Fotoğraf çekme ve çektirme gibi bi huyum olmadığından inan kamerası iyi mi kötü mü hiç bir bilgim yok

Fakat arayüz,menülerin geçişlerde ki akıcılığı,oyun performansı,tasarımı,navigasyonu çok başarılı.

bende çok kullanmayacağım ama sorayım dedim tamamdır hocam çok teşekkür ederim.. Güncellemesi nasıl bu arada kaçta şu an 4.4 alacaktır bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fazlasıyla yeterli olur.

bende çok kullanmayacağım ama sorayım dedim tamamdır hocam çok teşekkür ederim.. Güncellemesi nasıl bu arada kaçta şu an 4.4 alacaktır bence

4.2.2'de 4.3 bekleniyor.Sony 4.3'ü verir ama.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fazlasıyla yeterli olur.

4.4 kesin değil yani. Hocam ben dedikleriin haricinde bi kaç basit fotoğraf çekicem . Benim için fotoğraf kalitesi yazı dolu bi kağıdı net çeksin yeter. Güncelleme gerçekten bir şey katıyor mu? Android kullanmadım önceden..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fazlasıyla yeterli olur.

4.4 kesin değil yani. Hocam ben dedikleriin haricinde bi kaç basit fotoğraf çekicem . Benim için fotoğraf kalitesi yazı dolu bi kağıdı net çeksin yeter. Güncelleme gerçekten bir şey katıyor mu? Android kullanmadım önceden..

Güncelleme almak yada almamak bi eksik yada fayda değil aslında.Önemli telefonun stabil çalışması

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fazlasıyla yeterli olur.

Güncelleme almak yada almamak bi eksik yada fayda değil aslında.Önemli telefonun stabil çalışması

Alıntıları Göster
    bence Optimus G al SP'nin kamerası çok kötü.

• SP kitkat güncellemesi alacak tabi ondan önce şu 4.3ü bir alalımda :)

• Aquess kullanıcısına yanıt
    Kötülerken neye göre kötü??
    Ortalama bir kalitede,tamam sony kalitesi yok belki ama öyle kötü dencek kadar da değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: e2^

Ortalama bir kalitede,tamam sony kalitesi yok belki ama öyle kötü dencek kadar da değil..

şık olması, günlük kullanımda hızlı olması, ekran canlılığı çözünürlüğünün yüksek olması, iyi şarj, çok büyük olmaması (5'' ten küçük olmalı), çok oyun oynayan biri olmasam da bu konularda da çok kasan bi telefon sıkıntı olur haliyle, kamera ikinci plan fakat günlük kullanımda çok da kötü olmamalı.. hocam sp bu ihtiyaçları rahat bi sekilde karsılar mı sence ? alternatiflere de bakıyorum ama şıklığı ve bataryasıyla cezbediyo sp. kamera haricinde göze batan bi eksikliği var mı yani 'şu olsa iyi olurdu' dediğin ?

• quote:

Fiyatına göre kötü. Nexus 4'ün kamerası SP'den daha iyi. Kamera biraz daha iyi olsaydı ve ram 2 gb olsaydı süper olurdu.
  • note2 hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

• Sp rahatlikka yeter,ayrica hem sarj hem saglamlik olarak fiyatina gore iyidir.4.4 alacak aksi iddia yalandir.

• mercan_19 M kullanıcısına yanıt
    Kameranın gelecek olan 4.3 guncellemesi ile bir nebze de olsa iyileştirileceğini umut ediyorum.Kaldıkı gündüz güneş ışığı çekimlerinde bu telefonun kamerasını kötülemek tamamen karalamak olur.Ancak yeterli ışık olmayan ortamda yukarıdada dediğim gibi ortalama bir kamera işte.Açıkcası ben kendi kullanımımda şuan için herşeyden memnunum benim için yeterli bir telefon.(Birkaç ufak tefek yazılımsal kusurları olsada)

Ancak son oyunlardan birkaçını denemiştim bir ara.Oyunla arası iyi olan arkadaşlar bu telefonu alırsa ısınma problemi ile karşılaşır.Oyundaki ısınma konusu bana ciddi anlamda rahatsızlık verdi belli bir süre sonra.

Fazla oyun oynamam.Gün içerisinde birkaç saat internet kullanımı,sürekli mesajlaşma(sms,whatsapp,skype,facebook,twitter gibi),dışarı çıkarsam eğer kesinlikle kulaklığım yanımda olur ve sürekli müzik dinlerim,bazen nadirde olsa gün içinde oyun oynarım,bunların dışında telefonda yüklü olan uygulamaları kullanırım.
    Şu olursa iyi olurdu diyebileceğim tek şey ön kamerası olurdu Xperia SP için.Skype üzerinden çok sık görüntülü konuşma yapıyorum çünkü.Bağlantı hızına göre tatmin edici bir seviyede takılmadan net akıcı bir görüşme sunuyor evet ama vga yerine daha yüksek bir kamera olabilirdi.Pek eksikliğini aramıyorum ancak olsa güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e2^ -- 19 Ocak 2014; 23:19:12 >

• Aquess kullanıcısına yanıt
    Kamera konusunda kötülük göreceli bir kavram.Sen sürekli üst düzey kamera performansı deneyimi yaşadıysan bu seni tabiki tatmin etmez.
    Bende telefonu ilk alırken kamera konusundaki beklentim yüksekti.Beklediğim sony kalitesini bulamadım açıkcası,ama telefonu karalıcak kadar da bir kötülüğü yok orta seviye bir kamera performansı sunuyor.

Ayrıca bir diğer konu Ram 2Gb olsaydı f/p ürünü olmaktan cıkardı Sp.
    2Gb ram ile 1500den piyasa çıksa kullanıcıların belkide çoğu bu üründen vazgeçerdi.O fiyat aralığında daha iyi telefonlar var çünkü.
    İlk çıktığında 1250 tl'lik bir fiyatı vardı.Bir süre düşmesini bekledim ancak düşmeyince o fiyattan alanlardan biriyim.
    Kaldıki şimdi 999 tl satılmakta.Piyasadaki bir çok rakibine nazaran tam bir f/p ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e2^ -- 19 Ocak 2014; 23:23:13 >
  • quote:

Kameranın gelecek olan 4.3 guncellemesi ile bir nebze de olsa iyileştirileceğini umut ediyorum.Kaldıkı gündüz güneş ışığı çekimlerinde bu telefonun kamerasını kötülemek tamamen karalamak olur.Ancak yeterli ışık olmayan ortamda yukarıdada dediğim gibi ortalama bir kamera işte.Açıkcası ben kendi kullanımımda şuan için herşeyden memnunum benim için yeterli bir telefon.(Birkaç ufak tefek yazılımsal kusurları olsada)

Ancak son oyunlardan birkaçını denemiştim bir ara.Oyunla arası iyi olan arkadaşlar bu telefonu alırsa ısınma problemi ile karşılaşır.Oyundaki ısınma konusu bana ciddi anlamda rahatsızlık verdi belli bir süre sonra.

Fazla oyun oynamam.Gün içerisinde birkaç saat internet kullanımı,sürekli mesajlaşma(sms,whatsapp,skype,facebook,twitter gibi),dışarı çıkarsam eğer kesinlikle kulaklığım yanımda olur ve sürekli müzik dinlerim,bazen nadirde olsa gün içinde oyun oynarım,bunların dışında telefonda yüklü olan uygulamaları kullanırım.
    Şu olursa iyi olurdu diyebileceğim tek şey ön kamerası olurdu Xperia SP için.Skype üzerinden çok sık görüntülü konuşma yapıyorum çünkü.Bağlantı hızına göre tatmin edici bir seviyede takılmadan net akıcı bir görüşme sunuyor evet ama vga yerine daha yüksek bir kamera olabilirdi.Pek eksikliğini aramıyorum ancak olsa güzel olurdu.

anladım hocam sağolun

• quote:

Kamera konusunda kötülük göreceli bir kavram.Sen sürekli üst düzey kamera performansı deneyimi yaşadıysan bu seni tabiki tatmin etmez.
    Bende telefonu ilk alırken kamera konusundaki beklentim yüksekti.Beklediğim sony kalitesini bulamadım açıkcası,ama telefonu karalıcak kadar da bir kötülüğü yok orta seviye bir kamera performansı sunuyor.

Ayrıca bir diğer konu Ram 2Gb olsaydı f/p ürünü olmaktan cıkardı Sp.
    2Gb ram ile 1500den piyasa çıksa kullanıcıların belkide çoğu bu üründen vazgeçerdi.O fiyat aralığında daha iyi telefonlar var çünkü.
    İlk çıktığında 1250 tl'lik bir fiyatı vardı.Bir süre düşmesini bekledim ancak düşmeyince o fiyattan alanlardan biriyim.
    Kaldıki şimdi 999 tl satılmakta.Piyasadaki bir çok rakibine nazaran tam bir f/p ürünü.

peki note2yle kıyaslayınca?

• Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    Hangi konuda kıyaslayınca??
    SP 'nin 999tl'lik fiyatı ile
    note 2'nin 1379 tl'lik fiyatı bir mi sence??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.