Şimdi Ara

XPERİA SP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar bu telefonu en ucuza istanbulda nereden alırım kartla alicam. Birde bende xperia z var bunda belli sıkıntılar vardi ölü piksel, gece foto çekimlerinde sıkıntı gibi sp dede böyle sıkıntılar var mi ? Cevaplar için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirbeyin

Meraba arkadaşlar bu telefonu en ucuza istanbulda nereden alırım kartla alicam. Birde bende xperia z var bunda belli sıkıntılar vardi ölü piksel, gece foto çekimlerinde sıkıntı gibi sp dede böyle sıkıntılar var mi ? Cevaplar için teşekkürler.

Telefonu severek kullanıyorum fanlık yapmayacağım kamerasını beğenmeyen çok kişi var ki bence de fiyata göre performansı biraz kötü fakat güncellemeyle ne hale gelir bilemem yine de almalısın diyemem git, dene, gör ve karar ver arkadaşım.
  • Aksarayiletişim 900 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler bilgiler için
    @husnukiller FurkanSerinpınar
  • quote:

Meraba arkadaşlar bu telefonu en ucuza istanbulda nereden alırım kartla alicam. Birde bende xperia z var bunda belli sıkıntılar vardi ölü piksel, gece foto çekimlerinde sıkıntı gibi sp dede böyle sıkıntılar var mi ? Cevaplar için teşekkürler.

aylardır sp kullanıyorum gayetde memnunum,bır sıkıntı yasamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben L kullanıyorum fakat sp hayalımdır,o kasa saglamlık karızma,sd kart ,performans hepsı cok cok ıyı ,ıkı arkadasımda var ve gercekten son kurusuna kadar parasını hak edıyor bana göre.
  • aylardır kullanıyorum nexustan sp ye gectım gayet stabıl ve sorunsuz ve asırı saglam bır cıhaz sp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: satellite500

quote:

ben L kullanıyorum fakat sp hayalımdır,o kasa saglamlık karızma,sd kart ,performans hepsı cok cok ıyı ,ıkı arkadasımda var ve gercekten son kurusuna kadar parasını hak edıyor bana göre.

katılıyorum.
    bende 3 aylık kullanıcıyım. 2 defa cebimden düşürdüm. hiç bir kırık çatlak oluşmadı. Hele arka kapak olayı harika. istediğin kadar çiz ovalayınca yani ısınınca çizik gidiyor.
    bende sadece 2 tane yazılım sorunu var. zaten bu ay 4.3 güncellemesi ile düzeleceğini tahmin ediyorum.

• Z den sp ye gecmek tatmin etmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.