Şimdi Ara

xperia sola yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefonu alalı bir ay oldu baya bir kurcaladım ama menüde dosya açmayı bulamadım bilen varsa söyleyebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: n1.neco

Arkadaşlar ben telefonu alalı bir ay oldu baya bir kurcaladım ama menüde dosya açmayı bulamadım bilen varsa söyleyebilir mi?

bnde de sola var bnmkide 1.5 aylık flan :d nese hangi uygulamaları aynı dosyaya koymak istiyosan öyle yapıyon mesala ayarları tarayıcının üstüne getiriyon dosya açma yeri çıkıo ;)
  • ama menü deyken onu yapamıyorum sadece ana ekranda oluyor o söylediğin benim telefonda. denediğimde ikonlar kayıyor ustune götürürsem birde instagram yükleyemedim telefonunuzla uyumlu değil diyor şuan ics de telefon onla alakası olabilirmi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1.neco -- 12 Kasım 2012; 16:45:48 >

Orijinalden alıntı: n1.neco

ama menü deyken onu yapamıyorum sadece ana ekranda oluyor o söylediğin benim telefonda. denediğimde ikonlar kayıyor ustune götürürsem birde instagram yükleyemedim telefonunuzla uyumlu değil diyor şuan ics de telefon onla alakası olabilirmi ??

markette uygulaması var. Ismı aklıma gelmedı ama dosya yaz cıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.