Bildirim
xperia sola yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: n1.neco
Arkadaşlar ben telefonu alalı bir ay oldu baya bir kurcaladım ama menüde dosya açmayı bulamadım bilen varsa söyleyebilir mi?
bnde de sola var bnmkide 1.5 aylık flan :d nese hangi uygulamaları aynı dosyaya koymak istiyosan öyle yapıyon mesala ayarları tarayıcının üstüne getiriyon dosya açma yeri çıkıo ;)_____________________________ -
ama menü deyken onu yapamıyorum sadece ana ekranda oluyor o söylediğin benim telefonda. denediğimde ikonlar kayıyor ustune götürürsem 

birde instagram yükleyemedim telefonunuzla uyumlu değil diyor şuan ics de telefon onla alakası olabilirmi ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1.neco -- 12 Kasım 2012; 16:45:48 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: n1.neco
ama menü deyken onu yapamıyorum sadece ana ekranda oluyor o söylediğin benim telefonda. denediğimde ikonlar kayıyor ustune götürürsem

birde instagram yükleyemedim telefonunuzla uyumlu değil diyor şuan ics de telefon onla alakası olabilirmi ??
markette uygulaması var. Ismı aklıma gelmedı ama dosya yaz cıkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DOLANDIRICILARA KARŞI DIKKATLI OL ! -
peki instagram konususunda bir fikrin var mı ?? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler