Beyler bu root vs. işlerinden anlamadığım halde yapayımda telefonu rahat rahat kullanayım dedim.Bootloader ı açtım root yaptım.Sonrada biraz romları araştırdım.Bu rom hoşuma gitti :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303405 sayfadaki video gösterdiği şekilde yükledim ama telefon açılmıyor durmadan res atıyor.Root yaptıktan sonra hiç bir şey yapmadım kernel filan bilmiyorum direk videodaki gibi yaptım acil yardım edebilirseniz iyi olur.
flashtool ile orjinal romu flashla
Sorun çözülmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: Lamamba
Sorun çözülmedi.
cm9 romu flaşlayarak dene bakalım bi. Bazı romlarda aynı hatayı ben de alıyorum. Durmadan res atıyor SONY yazısı gidip gidip geliyor. cm9 yükledikten sonra sıkıntı kalmadı bende.
quote:
Orijinalden alıntı: orkunby
quote:
Orijinalden alıntı: Lamamba
Sorun çözülmedi.
cm9 romu flaşlayarak dene bakalım bi. Bazı romlarda aynı hatayı ben de alıyorum. Durmadan res atıyor SONY yazısı gidip gidip geliyor. cm9 yükledikten sonra sıkıntı kalmadı bende.
2 gün önce CM9 u kurdum düzeldide konuya yazmayı unutmuşum.Sorun çözüldü yani sağolun hocam sizde.
Ayrıca sağolsun @dr_mrh çok yardımcı oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme