Şimdi Ara

Xperia S / S2 / Nexus [S2 alındı]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kararsız kaldım... 1400-1800 TL aralığında hangi telefonu önerirsiniz?
    Xperia ve S2 arasındaki 0.3GHZ'lik işlemci fark görünür bir etkiye sahip mi?
    Şu anda i900 Omnia kullanıyorum, o yüzden Samsung S2'ye daha sıcak bakıyorum. Daha önce SonyEricsson P910 kullanmıştım. Her şey çok değişti şimdi ama Samsung'u Sony'den daha kendime yakın hissediyorum sanki...

Sizden gelecek her türlü tavsiyeyi değerlendireceğim... İphone4 düşünmüyorum çünkü yazılım olarak çok kısıtlı geliyor bana.

Bi de S2 almak için 1 hafta daha bekleyeyim mi? s3 çıkınca fiyat düşer mi sizce?

Şimdiden teşekkür ediyorum...

Edit: S2 aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirekare -- 26 Nisan 2012; 3:35:50 >

• 1800 verebiliyorsanız Galaxy S III'ü bekleyin bence. Çıkınca zaten o civarlarda olacaktır.

Iki cihaz için şunu belirteyim. Kamera, multimedya, ekran çözünürlüğü gibi etkenler senin için önemliyse Xpr. S, ama güç, hız ve performans istiyorsan Galaxy S II. Ama benim önerim Galaxy S III'ü beklemeniz yönünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 25 Nisan 2012; 10:30:50 >
  • bir kere galaxy s 2 yle xperia s i karşılaştırman hata galaxy s 2 nin dönemi geçti artık bence 1800 tl telefona verebiliyorsan 200 tl daha koy HTC ONE X al
  • teşekkürler...
    xperia s pek hoşuma gitmedi, t,p ve elimde duruş olarak... :)

evet en mantıklısı s3'ü beklemek sanki ama bugün benim telefoncu ile görüşeceğim. 1500 TL 10 taksit ile verirse (genpa garantili) alırım diye düşünüyorum. Vermezse beklerim.

bi de 3 Mayısta bu cihaz Türkiye'ye de gelir mi? Yoksa 1 ay kadar bekleyecek gücüm yok artık. i900 Omnia'm müthiş kasmaya başladı. :))
  • Yorumlarınız için teşekkürler, S2 aldım bugün...
  • Kaça?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Kaça?

1500, genpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirekare -- 26 Nisan 2012; 3:34:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.279,00 TL grupanya fiyatı. Bugün gördüm. S3'ün eli kulağında galiba, ithalatçılardan neft kokuları geliyor burnuma

Edit:http://www.444android.com/showthread.php?629-Galaxy-S-II-%C3%A7e%C5%9Fitleri-%28-%C3%A7e%C5%9Fitleri-de-mi-varm%C4%B1%C5%9F-%29

Umarım bu linkteki sonu G ile biten seriden değildir cihazınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYLINE GTR -- 26 Nisan 2012; 16:02:47 >

• hayırlı olsun hocam
  • hayirli olsun pisman olmazsiniz bende kullaniyorum super cihaz.
  • Teşekkürler arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYLINE GTR

1.279,00 TL grupanya fiyatı. Bugün gördüm. S3'ün eli kulağında galiba, ithalatçılardan neft kokuları geliyor burnuma

Edit:http://www.444android.com/showthread.php?629-Galaxy-S-II-%C3%A7e%C5%9Fitleri-%28-%C3%A7e%C5%9Fitleri-de-mi-varm%C4%B1%C5%9F-%29

Bilgilendirme için sağol... Baktım şimdi, G serisi değil. GT-I9100 yazıyor kutuda ve cihazın batarya boşluğunda... (:

• quote:

Orijinalden alıntı: pirekare

quote:

Orijinalden alıntı: SKYLINE GTR

1.279,00 TL grupanya fiyatı. Bugün gördüm. S3'ün eli kulağında galiba, ithalatçılardan neft kokuları geliyor burnuma

Bilgilendirme için sağol... Baktım şimdi, G serisi değil. GT-I9100 yazıyor kutuda ve cihazın batarya boşluğunda... (:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.