Şimdi Ara

Xperia s nfc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Xperia s im daha bir haftalık.Yalnız bir sorunum var.Nfc yi kullanırken başka bir xperia s le çok raha gönderiyorum.Ama s3 le göndermeye alışınca gönderemiyorum dosya alınca da etiket diye geçiyor dosyalar açılmıyor yada text diye geliyor.Bu sorunla karşılaşan oldu mu çözüm için ne yamalıyım şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Xperia s im daha bir haftalık.Yalnız bir sorunum var.Nfc yi kullanırken başka bir xperia s le çok raha gönderiyorum.Ama s3 le göndermeye alışınca gönderemiyorum dosya alınca da etiket diye geçiyor dosyalar açılmıyor yada text diye geliyor.Bu sorunla karşılaşan oldu mu çözüm için ne yamalıyım şimdiden teşekkürler.

NFC’yi kullanarak bir dosya aktaramadığınız zaman, aşağıdakileri kontrol edin:

NFC’nin her iki telefonda da etkinleştirildiğinden emin olun.
    Eğer bir başka telefonla bir dosya paylaşıyorsanız, telefonunuzu ve alıcı telefonu sırt sırta tuttuğunuzdan, bu şekilde her bir telefonun NFC algılama alanının birbirine dokunduğundan emin olun. Telefonlar NFC aracılığıyla bağlandığı zaman, her ikisi de titreşir ve dosya aktarımı başlar. NFC algılama alanının konumu her telefonda aynı değildir. NFC kullanarak bir başka telefonla veri paylaştığınız zaman, daha fazla bilgi için öteki telefonun Kullanıcı kılavuzuna bakın.
    Bağlandıkları zaman, iki telefon arasındaki mesafe yaklaşık bir santimetre olmalıdır.
    Aktarılan dosya sadece bir fotoğraf, video veya müzik parçası olabilir. Galeri uygulamasından sadece fotoğraf ve video aktarımı yapabilir ve Xperia™ müzik çalar üzerinden sadece müzik dosyalarını paylaşabilirsiniz.
    Diğer telefondan dosya alırken, alıcı telefon Ana ekranda olmalıdır.
    Tek seferde bir dosya aktarın.
    Sony, dosya paylaşımı için NFC standardını kullanır. Eğer Sony olmayan bir telefonla bir dosya paylaşıyorsanız ve aktarım düzgün çalışmıyorsa, Sony olmayan telefon dosya paylaşımı için NFC standardını tam olarak desteklemiyor olabilir. Bunun yerine, dosyayı göndermek için Bluetooth kullanın.

• NFC sadece aynı model telefonlarda işe yarıyor diye biliyorum. Yani iki tane Xperia S olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

NFC sadece aynı model telefonlarda işe yarıyor diye biliyorum. Yani iki tane Xperia S olması gerekiyor.

Teşekkürler ama simdi baska bir sorunumda var artık nfc ile Xperia s gönderebiliyorum ama alamıyorum dosya gönderilmedi diyor ama whatsapp yada oyunda iken arka arkaya tuttuğumuz da açılıyor bunda virüs programının etkisi var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.