Şimdi Ara

Xperia Ray numara engelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arayıp rahatsız eden biri var programsız bunu engellemek mümkünmüdür arkadaşlar ?

• Android işletim sistemi için çeşitli mesaj ve arama engelleme programları var.İstemediğin numaradan arama gelirse direk meşgule atıyor veya mesaj gelirse direk sana göstermeden otomatik siliyor.
  • tavsiyen varmı acaba ? ve programsız bazı telefonlarda oldugunuda duydum ama hepsinde yok galiba hatla mı alakalı yoksa
  • Hatla alakası yok.Marka ve Android romuyla alakalı.Samsung ve HTC'nin telefonlarda var böyle bir özellik.Şu programı tavsiye ederim :http://forum.donanimhaber.com/m_70084789/tm.htm
  • teşekkür ederim programsız olmuyor galiba xperia ray var.
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Telefon yanımda olsaydı tam menüsünü söyleyebilirdim. Ayarlar-arama ayarları menüsü altında olduğunu hatırlıyorum. Orada ek ayarlar diye de bir kısım vardı. Orada da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

Telefon yanımda olsaydı tam menüsünü söyleyebilirdim. Ayarlar-arama ayarları menüsü altında olduğunu hatırlıyorum. Orada ek ayarlar diye de bir kısım vardı. Orada da olabilir.

evet orada bi çağrı engelleme varmış ama tam nereye giriyorum numarayı bulamadım ben tüm çağrıları engelle var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • upp beyler yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Arayıp rahatsız eden biri var programsız bunu engellemek mümkünmüdür arkadaşlar ?

telefon numarasını veya kişiyi rehberden aç seçeneklerden düzenle yi seç, en altta çağrıları doğrudan sesli mesaja gönder yanındaki kutuyu işaretle. en son tamam de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 13 Eylül 2013; 20:09:59 >
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekaisar.android.eb çok basit ve kullanışlı. arayan kişinin numarasını giriyosun sen duymuyosun prog. direk meşgüle atıyo. mesajıda engelleyebiliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Arayıp rahatsız eden biri var programsız bunu engellemek mümkünmüdür arkadaşlar ?

telefon numarasını veya kişiyi rehberden aç seçeneklerden düzenle yi seç, en altta çağrıları doğrudan sesli mesaja gönder yanındaki kutuyu işaretle. en son tamam de.

düzeltme: android 2.3.7 de işe yarıyordu, 4.0.4 de maalesef işe yaramıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.