Şimdi Ara

xperia ray mi sola mı? acil yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaç gün içinde hemen telefon almam lazım.max 800 liram var.ikisi arasında kaldım.sizce hangisi neden? şimdiden teşekkürler.

• Aradığın özellikleri söylersen daha fazla yardımcı oluruz hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rayi zor bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

rayi zor bulursun

Neden ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tunazone

quote:

rayi zor bulursun

Neden ki ?

yani sıfırı artık mağazalarda yok. internet sitelerinde de yok. 2.el bulunur tabi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunazone

quote:

rayi zor bulursun

Neden ki ?

yani sıfırı artık mağazalarda yok. internet sitelerinde de yok. 2.el bulunur tabi

Mersin vatan bilgisayarda var hocam dün baktım :)

• bazı yerlerde var ray. arc s buldum a101 de 799 lira alayım mı sizce? sadece sony ve sonyericsson düşünüyorum. başka tavsiyesi olan varsa nedenleriyle bekliyorum. şimdilik xperia arc s alacak gibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümbülzade Vehbi -- 20 Ağustos 2012; 18:06:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: w910w910

bazı yerlerde var ray. arc s buldum a101 de 799 lira alayım mı sizce? sadece sony ve sonyericsson düşünüyorum. başka tavsiyesi olan varsa nedenleriyle bekliyorum. şimdilik xperia arc s alacak gibiyim.

Telefondan beklentilerin ne?
  • quote:

bazı yerlerde var ray. arc s buldum a101 de 799 lira alayım mı sizce? sadece sony ve sonyericsson düşünüyorum. başka tavsiyesi olan varsa nedenleriyle bekliyorum. şimdilik xperia arc s alacak gibiyim.

Bu xperia arc s distribütör garantili mi?

• distribütör garantili arc s. kafama tek takılan şey şu. xperia sola 1 ghz çift çekirdek. arc s 1.4 ghz tek çekirdek. performans farkı çok olur mu? arc s in ekranı daha büyük ve kamera 8.1 sola 5 mgpx . hangisi sizce neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümbülzade Vehbi -- 20 Ağustos 2012; 18:36:27 >
  • quote:

distribütör garantili arc s. kafama tek takılan şey şu. xperia sola 1 ghz çift çekirdek. arc s 1.4 ghz tek çekirdek. performans farkı çok olur mu? arc s in ekranı daha büyük ve kamera 8.1 sola 5 mgpx . hangisi sizce neden?

Kamera ve ekran büyüklüğü önemliyse Arc S al, performans olarak oyun hariç fazla bir fark olmaz.
  • 1 gb dahili hafıza gösteriyor arc s te. 320 mb kullandırıyormuş.sıkıntı olur mu bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Telefondan beklentilerin ne?

a101 de aradım bulamadım.. hangi ilde buldun
  • izmirde buldum. ama sola alacağım galiba.
  • quote:

izmirde buldum. ama sola alacağım galiba.

Hocam rica etsem ben sana parayı göndersem sende kargo ile bana gönderir misin ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.