Şimdi Ara

Xperia Play aldım sonunda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Xperia Play'im sonunda elime ulaştı :) Ancak aleti internete baglayamadım. Ne 3g ne de wifi nedendir ?

• kullanıcı yorumları lütfen....
  • Daha bişey yapamadım ki Nasıl yorum yapabilirim bilmiyorum ama anlatıyım biraz. Öncelikle çoğu kişi ekran parlaklığından şikayet ediyordu ama bence gayet yeterli. Normal olarak kalın biraz ama sorun çıkartmadı bana. Ekranı iPhone'a kıyasla biraz daha büyük baya rahat ettim Gamepad falan 10 numara zaten. lütfen sorun yanıtlayayım aklıma gelmiyor hiçbişi
  • Hayırlı olsun diyeyim ve başlayayım sorularıma.
    1)Ekran parlaklığı ve dokunmatik hissiyatı nasıl.
    2)Hoparlör ve kulaklık sesi nasıldır.
    3)Wireless çekim kuvveti ne derece.
    Soracaklarım bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 16 Ekim 2011; 14:19:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Hayırlı olsun diyeyim ve başlayayım sorularıma.
    Soracaklarım bu kadar.

Çok teşekkürler hemen yanıtlayayım.

1) Ekran parlaklığı iPhone kadar iyi değil. Ama beni şuana kadar rahatsız etmedi ekran parlaklığı. Dokunmatik hissiyati ise kusursuz.
    2) Hoparlör oldukça güzel ve yüksek ses çıkartıyor. Kulaklığı deneme fırsatım olmadı.
    3) Tam olarak nasıl açıklayabilceğimi bilmiyorum ama yaklaşık modem 7-10 metre uzaklığında ve 4 çizgiden sadece 1i yanıyor.

• Hayırlı olsun . Menülerin vb akıcılığı nasıl ?
  • Gayet güzel bence kusursuz.

Yanlız artık hafiften delirmeye basliyorum sabahtan beri baglayamadim internete. 3G ile giriyor modemle olmuyor. bilen yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah allah.Wi-Fi alıcısında bir sorun olmasın hocam ?
  • Sanmıyorum. İnternette wap yapilmasi gerektigi yaziyor. o nedir ki acaba ? şart mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -S.E.R.K.4.N- -- 16 Ekim 2011; 16:14:18 >
  • modem markası ile cihaz arasında bazen problem olabiliyormuş tabi her cihazda değil örneğin vodafone 945 de linksys modemlere bağlanamıyordu herhalde öyle bir problem buda o cihazda ne 3d oyun oynanır ama
  • hala olmadi
  • Hayırlı olsun da telefonda sorun olmasın,nereden aldın.Ben Hepsıburadadan 2 kere telefon aldım ikiside servis yolunu gördü? sen nereden aldın?
  • modem ayarlarini sifirla ve tekrar kur baglanir dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Hayırlı olsun diyeyim ve başlayayım sorularıma.
    Soracaklarım bu kadar.

Bende telefonu yaklaşık bir aydır kullanmaktayım.Kafanıza takılan sorular olursa yardımcı olabilirim.

1.Ekran parlaklığı gayet yeterli düzeyde ama güneş altında malesef yetersiz kalıyor,dokunmatik tek kelimeyle kusursuz.

2.Hoparlör xLoud özelliğinden dolayı yüksek ve kaliteli ses çıkışına sahip,bu nedenden dolayı kutunun içinden çıkan kulaklıkla bile harika bir müzik ziyafeti yaşatabiliyor insana(Ozzy O. sesi şuanda beynimde yankılanmakta).

3.Wireless çekim kuvveti herhangi bir android işletim sistemine sahip telefonla aynı düzeyde.

• 1. Xperia Play için özel olarak yapılan oyunlardan hiç oynadınız mı? İçinde birkaç tane bedava geliyordu. 4 Tane baba oyunuda bedava indirebiliyorduk. Onun dışında yüzlerce oyun yapılmıştı sanırım onları bedava oynayabilme şansımız var mı? Bu oyunlar için market tarzı biryer var mı yani?

2. Çok kaba duruyor mu?

Edit: Bu arada SERKAN hocam hayırlı uğurlu olsun haftalardır ha aldın ha alacaksın. Bende 10 Kasım gibi aldırıcam abime. 1 Kasım'da 600 TLden stoklara girecekmiş Expansys'da sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dancing Bear -- 17 Ekim 2011; 0:07:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

1. Xperia Play için özel olarak yapılan oyunlardan hiç oynadınız mı? İçinde birkaç tane bedava geliyordu. 4 Tane baba oyunuda bedava indirebiliyorduk. Onun dışında yüzlerce oyun yapılmıştı sanırım onları bedava oynayabilme şansımız var mı? Bu oyunlar için market tarzı biryer var mı yani?

2. Çok kaba duruyor mu?

Edit: Bu arada SERKAN hocam hayırlı uğurlu olsun haftalardır ha aldın ha alacaksın. Bende 10 Kasım gibi aldırıcam abime. 1 Kasım'da 600 TLden stoklara girecekmiş Expansys'da sanırım.

Özel oyun mu değil mi bilemem ama Spider-Man,Battlefield:BC2,N.O.V.A 2,Avatar,Sacred Odyssey,Bruce Lee,BackStab,Star Battalion,Asphalt 6,NFS Hot Pursuit gibi oyunları oynadım.Grafik,kontrol,ses mükemmel.Tek kelimeyle harikulade bir cihaz olmuş.
    ''Xperia Play'' adında bir marketi bulunuyor oyunlar bu marketin içinde paralı veya bedava olarak gözüküyor.Şu anda markette toplam 50 tane oyun bulunuyor bunların 12 tanesi bedava diğerleri 6TL karşılığı alınabilecek oyunlar.
    Telefon diğer ''Xperia'' modellerine göre biraz kaba duruyor ama telefon görünüm olarak çok şık durduğu için bu eksiyi kapatmayı başarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zo0nk55 -- 17 Ekim 2011; 1:04:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zo0nk55

quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

1. Xperia Play için özel olarak yapılan oyunlardan hiç oynadınız mı? İçinde birkaç tane bedava geliyordu. 4 Tane baba oyunuda bedava indirebiliyorduk. Onun dışında yüzlerce oyun yapılmıştı sanırım onları bedava oynayabilme şansımız var mı? Bu oyunlar için market tarzı biryer var mı yani?

2. Çok kaba duruyor mu?

Özel oyun mu değil mi bilemem ama Spider-Man,Battlefield:BC2,N.O.V.A 2,Avatar,Sacred Odyssey,Bruce Lee,BackStab,Star Battalion,Asphalt 6,NFS Hot Pursuit gibi oyunları oynadım.Grafik,kontrol,ses mükemmel.Tek kelimeyle harikulade bir cihaz olmuş.
    ''Xperia Play'' adında bir marketi bulunuyor oyunlar bu marketin içinde paralı veya bedava olarak gözüküyor.Şu anda markette toplam 50 tane oyun bulunuyor bunların 12 tanesi bedava diğerleri 6TL karşılığı alınabilecek oyunlar.
    Telefon diğer ''Xperia'' modellerine göre biraz kaba duruyor ama telefon görünüm olarak çok şık durduğu için bu eksiyi kapatmayı başarıyor.

Özel dediğim Game padi ile oynanabilen oyunlar. Cevap için teşekkürler.

Xperia Mini Pro
    Xperia Live Walkman
    Xperia Play

arasında kalmıştım Play alacağım sanırım. Tek düşüncem dışa çocuksu görünüm vermesi. Her ne kadar liseli olsamda 4" ekranlı cool bir telefonun gamepadini açtığım anda yıkım yaşamak istemiyorum.

• Serkan hayırlı olsun xperia play in. Güle güle kullan. Bu arada çocuksu ile alakası yok telefonun öyle birşeyi düşünmeyin hiç. Sürgü kapalı halde siyah feci yakıyor. Aşağı indirince de oha o ne diyor millet rahat olun o konuda :D. Baya dikkat çekici :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 17 Ekim 2011; 12:00:22 >
  • group1310130@groupsim.com bunu ekleyin beyler xperia play kullanıcıları bildiklerimizi burada paylaşalım
  • Arkadaslar sorun modemden kaynaklaniyormus halletim simdi. Baska bir modemde oluyor.
    Majestyca ve brscngznc cok tesekkurler.
    Simdi de telefonu bilgisayar baglamak istiyorum dun bagladim bilgisayar gordu ama simdi bilgisayar gormuyor. Telefondan USB modunu da aktiflestirdim sag altta cikiyor aygit bulundu diye ama bilgisayarimda gorunmuyor.
    Bunun disinda icinde yaninda verdikleri 8 gb olan disk takili ama oyun indirirken Sd kart gerekiyor diyor ve bildirimlerde surekli Sd karti guvenle kaldirabilirsiniz diyor nedendir acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.