Şimdi Ara

Xperia P Wi-Fi & Mesaj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android'de yeniyim o yüzden anlamıyorum pek, telefonu kapatmadan önce Wi-Fi kapalı olsa bile telefonu kapatıp açınca Wi-Fi de açılıyor bunu engelleyebilir miyim?

---Ayrıca özellikle son birkaç gündür mesaj göndermekte sorun yaşıyorum gönderiliyor aşamasında kalıyor telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor. Hatta bazen öyle de düzelmiyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joe.Joe -- 20 Mart 2013; 21:26:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Android'de yeniyim o yüzden anlamıyorum pek, telefonu kapatmadan önce Wi-Fi kapalı olsa bile telefonu kapatıp açınca Wi-Fi de açılıyor bunu engelleyebilir miyim?

Engellemen gerekmez , normalı açılmamalı zaten. Ayarlarında var bişey yada yüklediğin bir uygulamanın azizeliği olabilir. Benim androidden anladığım budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusone

quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Android'de yeniyim o yüzden anlamıyorum pek, telefonu kapatmadan önce Wi-Fi kapalı olsa bile telefonu kapatıp açınca Wi-Fi de açılıyor bunu engelleyebilir miyim?

Engellemen gerekmez , normalı açılmamalı zaten. Ayarlarında var bişey yada yüklediğin bir uygulamanın azizeliği olabilir. Benim androidden anladığım budur

Başta böyle değildi zaten ama hangi uygulamadan dolayı böyle oldu bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.