Şimdi Ara

Xperia P ile ilgili bir kaç sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonu alalı yaklaşık bir ay oluyor, oyunlarda vs kasma yaşıyordum bir de sayfa geçişlerinde, formatladım ve anti-virüs kurmadım nispeten düzeldi gibi ama hala arada kasmalar oluyor. bunun sebebi ve çözümü nedir?

    ikincisi, boş ram bazen 250 mb civarına kadar geriliyor programları arka planda açık bırakmama rağmen, ram booster programını kullanıyorum o zaman da 450-520 mb civarına yükseliyor kendiliğinden iniyor tekrar, anlamadığım şey bu telefonun rami 1 gb iken neden bu kadar az kullanabiliyorum ve kendi kendine boş ram miktarı aşağı düşüyor?

    android ICS 4.0.4
    6.1.1.B.1.54

    kullanıyorum.



  • Usta bi güzel formatla telefonu bence. Ana ekranda sayfa takılmalarını bende alıyordum , duvar kağıdını falan değiştirdim düzeldi. GTA vice city , Real Racing 3 gibi oyunlarda donma sorunu yaşamıştım , telefonu kilite alıp açınca düzeliyordu. Arka planda açık uygulamalara dikkat et. Widgetler de kastırabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marcelo05

    Usta bi güzel formatla telefonu bence. Ana ekranda sayfa takılmalarını bende alıyordum , duvar kağıdını falan değiştirdim düzeldi. GTA vice city , Real Racing 3 gibi oyunlarda donma sorunu yaşamıştım , telefonu kilite alıp açınca düzeliyordu. Arka planda açık uygulamalara dikkat et. Widgetler de kastırabilir.

    sen format atınca düzeldi mi? ben attım ama çok bir şey değişmedi sanki. ram kullanımı nasıl sende benim söylediğim gibi bir şey yaşıyor musun?
  • Kendiliğinden düzeldi ustam. Ram kullanımı boşta iken 400 mb usta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.