Bildirim
Xperia P alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
soruyu şu şekilde sormalısın. xperia P mi alayım yoksa şunu mu? kendi kafanda 2-3 alternatif belirlemelisin önce. yoksa alınmayacak telefon yoktur.
kendi fiyat aralığında en iyi telefonlardan biri. fakat para senin için sorun değilse çok daha iyileri illaki var... -
eğer bu kadar yoğun kullanıyorsan alınmaz çünkü kullanıcıları sarj sorunundan dert yanıyo -
kısa ve net...ALINIR -
Xperia P , HTC 8S o fiyatın en alınası telefonlarıdır.
Alınır , şarj süresi sıkıntı olabilir. Ancak o WhiteMagic bitirir insanı -
tabikide alınır tam f/p ürünü -
Şarj sorununu dert etmezsen alınır -
Benım düşüncem ekranı kucuk dersen alınmaz dıger turlu alınır ben sensation xe ıle xperia p arasında kalmıştım ıkısı zamanında 900 lıraydı electroworldde htc yı aldım -
Lg l9 da alınabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
jb de geldi tadında n yenmez
-
batarya yüzünden alınmaz gibime geliyor -
arkadaşlar bu telefonu normal telefon olarak kullanmak için alacağım arada bir müzik net fotoğraf kalitesi nasıl bilmiyorum ve ön kamerası varmı uygulama ve oyun meraklısı değilim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X