Şimdi Ara

Xperia Neo İçin En İyi Rom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xperia Neo İçin En İyi Rom hangisidir arkadaşlar. Kasmayacak ve pili iyi gidecek. Görsellik falan çok önemli değil.

• mussti19 kullanıcısına yanıt
    Xperia neo telefonuma 4.0.4 Stock romundan sonra sırasyla Super Jelly Bean 8.0 ve Legacy Xperia 4.3.1 romlarını kurdum. 4.0.4 stock romu resmen saç baş yolduruyordu. Her iki rom da stock romdan daha akıcı. Kıyaslama yapmam gerekirse Legacy Xperia 4.3.1 romunu halen kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat büyün romları kullanmadığımdan en iyisi hangisidir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wernice

Xperia neo telefonuma 4.0.4 Stock romundan sonra sırasyla Super Jelly Bean 8.0 ve Legacy Xperia 4.3.1 romlarını kurdum. 4.0.4 stock romu resmen saç baş yolduruyordu. Her iki rom da stock romdan daha akıcı. Kıyaslama yapmam gerekirse Legacy Xperia 4.3.1 romunu halen kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat büyün romları kullanmadığımdan en iyisi hangisidir bilmiyorum.

hocam nasıl yükleyecegimi kısaca anlatabilirmisin. xda ya baktım çok karışık. geldi. cm 10.2 cm11.0 falan var ahngisini seçeceğim. şuan stok rom 587 var.
  • hocam cm 11 'i stabil sürümü çıkmadığından dolayı yüklemedim. Yakın zamanda stabil sürümü çıkarsa yüklemeyi düşünüyorum. Benim için fm radyo önemli, devamlı dinlerim, diyorsan süper jelly bean 8.0 da fm radyo mevcut. legacy xperia 10.2' de fm radyo yok (sonradan yüklenebilir mi tam emin değilim.). Ben fm radyoyu pek kullanmadığımdan dolayı çok dert etmedim. Rom yükleme hakkında bilgi vermeyi isterim ama konuya tam hakim değilim. Yanlış yönlendirmek istemiyorum .Rom yüklerken Xperia 2011 root rom boatloader konusunun(Orochi üstada emeklerinden dolayı teşekkür ederim) çok faydası oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wernice -- 5 Mayıs 2014; 21:59:52 >
  • beyler peki bu neo nun rom ları neo v ye olur mu olmaz mı ?
  • neoyu cyanogen mod çok sıkıyor hemde hiç stabil değil cyanogen modları her sürümünü denedim hepsinde mutlaka bir yerinde hata oluyordu. şu an atomic gb kullanıyorum stock roma çok benziyor gereksiz şeyler falan silinmiş sadece o kadar. tavsiyem atomic gb eğer gb kullanacaksanız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylaz1

beyler peki bu neo nun rom ları neo v ye olur mu olmaz mı ?

neo için olan romlar zaten genel olarak 2011 sürüm telefonlara hazırlanıyor neo v 'de 2011 sürüm olduğu için neo v nin kendine ait rom dosyalarını indirerek yükleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler. denicem..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.