Şimdi Ara

Xperia M5 Hakkındaki Düşünceleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiyatına göre sunduğu donanım ile ilgimi çekti telefon. Almayı düşünüyorum ama tabi almadan size de danışmak istedim. Xperia M5 ile ilgili düşünceleriniz, bildikleriniz ve özellikle kullanıcı yorumlarınızı almak isterim. Şimdiden herkese teşekkür ederim, iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Domatesli Makarna Sosu

Arkadaşlar fiyatına göre sunduğu donanım ile ilgimi çekti telefon. Almayı düşünüyorum ama tabi almadan size de danışmak istedim. Xperia M5 ile ilgili düşünceleriniz, bildikleriniz ve özellikle kullanıcı yorumlarınızı almak isterim. Şimdiden herkese teşekkür ederim, iyi forumlar.

sony xperia m5 iyidir hocam fiyatına uygundur siz hangi özelliklere bakıp alacaksanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

Arkadaşlar fiyatına göre sunduğu donanım ile ilgimi çekti telefon. Almayı düşünüyorum ama tabi almadan size de danışmak istedim. Xperia M5 ile ilgili düşünceleriniz, bildikleriniz ve özellikle kullanıcı yorumlarınızı almak isterim. Şimdiden herkese teşekkür ederim, iyi forumlar.

sony xperia m5 iyidir hocam fiyatına uygundur siz hangi özelliklere bakıp alacaksanız.

Kamera performansı ve günlük kullanımdaki hızı falan benim belirleyici etkenlerim. İnceleme videolarını falan izledim, telefon beğenilmiş. Fakat bilinmeyen sorunları falan varsa kullanıcı yorumları ile ortaya çıkar, konuyu da bu yüzden açtım fakat pek cevap gelmedi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

Kamera performansı ve günlük kullanımdaki hızı falan benim belirleyici etkenlerim. İnceleme videolarını falan izledim, telefon beğenilmiş. Fakat bilinmeyen sorunları falan varsa kullanıcı yorumları ile ortaya çıkar, konuyu da bu yüzden açtım fakat pek cevap gelmedi :)

Kamerası baya iyi megapiksel olarak 21.5arka 13ön,Ram 3gb baya hızlı performans olarak.

• kamerada kullandıgı cıpset ve dolayısıyla ıslemcısıylede gayet yeterlı bır cıhaz ve stabıl arayuz onemlı avantajları cevremdekı 3 kullancısıda memnun telefonundan
  • Sony M5 uzak durun diyeyim.

Yarın 3. ye servise yolluyorum. Sürekli ayıplı ürünlerle karşılaştım.
    1. ayıplı kısmı ilk telefonum aldığımda hiçbir şeyi yoktu taki hattımı 4,5g geçirene kadar. İnterneti 4,5g yaptığım gibi telefon kapanıp açılmıyordu şarj aletini takıp anca açılıyordu.
    Servise yollayıp değişim istedim. Kabul edildi 4 iş günü içerisinde telefon elime ulaştı. 0 telefon yolladılar veya ben öyle sandım.
    2. Ürünü açıp baktım testlerimde arka kamerası beyazlarda patladığını ve netlik olmadığını fark ettim. Tekrar yolladım ama değişim istemedim çünkü başka hiç bir sorunu yoktu.
    2 haftada telefon geldi takip ettiğimde parça bekleniyor vs yazıyordu. Telefon bir geldi yine değişim. Yanında derin bir çizikli telefon. Camla kenar arası pis ve Ön kamera sorunlu bir telefon geldi...

Notlarımı yazdım ve kutuya tüm parçalarını koyup iade talebi için yarın kargolayacağım. Sony mi aman uzak dursun. 1 ay içerisinde 2 telefon değişti hepsi mi ayıplı olur...

Tabiki de teknoloji herkes şanslı olmayabiliyor. Ama servisin yaptığı 0 hizmet... Benden alıp başkasına başkasından alıp resetleyip bana yolluyor sanırım....

Eklemeyi unuttum Aşırı ısınma sorunu var.

Başka bir konuya daha yazmıştım aynısını. Bende sorunsuz 9 ay kullandım tabi aşırı ısınmaları saymazsak...

• quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Sony M5 uzak durun diyeyim.

Yarın 3. ye servise yolluyorum. Sürekli ayıplı ürünlerle karşılaştım.
    1. ayıplı kısmı ilk telefonum aldığımda hiçbir şeyi yoktu taki hattımı 4,5g geçirene kadar. İnterneti 4,5g yaptığım gibi telefon kapanıp açılmıyordu şarj aletini takıp anca açılıyordu.
    Servise yollayıp değişim istedim. Kabul edildi 4 iş günü içerisinde telefon elime ulaştı. 0 telefon yolladılar veya ben öyle sandım.
    2. Ürünü açıp baktım testlerimde arka kamerası beyazlarda patladığını ve netlik olmadığını fark ettim. Tekrar yolladım ama değişim istemedim çünkü başka hiç bir sorunu yoktu.
    2 haftada telefon geldi takip ettiğimde parça bekleniyor vs yazıyordu. Telefon bir geldi yine değişim. Yanında derin bir çizikli telefon. Camla kenar arası pis ve Ön kamera sorunlu bir telefon geldi...

Notlarımı yazdım ve kutuya tüm parçalarını koyup iade talebi için yarın kargolayacağım. Sony mi aman uzak dursun. 1 ay içerisinde 2 telefon değişti hepsi mi ayıplı olur...

Tabiki de teknoloji herkes şanslı olmayabiliyor. Ama servisin yaptığı 0 hizmet... Benden alıp başkasına başkasından alıp resetleyip bana yolluyor sanırım....

Eklemeyi unuttum Aşırı ısınma sorunu var.

Başka bir konuya daha yazmıştım aynısını. Bende sorunsuz 9 ay kullandım tabi aşırı ısınmaları saymazsak...

Öncelikle başınıza gelen talihsizliğe üzüldüm, umarım problemleriniz en yakın zamanda çözülür. Sormak istediğim, cihazınız Sony garantili idi değil mi? Sanırım gerçekten de M5 modeline destek yok pek servis konusunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Domatesli Makarna Sosu kullanıcısına yanıt
    Sony garantili nasıl oluyor bilmiyorum ama kutuda kvk yazıyor ama teleservice bakıyor ürüne. Oda Maltepe de.

Zaten ilk servise yolladığımda İzmirden geldi kargo. İkincisi ise Ankaradan. Ben hep Maltepeye yolladım ama. Bu günde son kez yolladım iade talebi olarak.
  • M5 güzel cihaz fiyatına göre fakat arka kameradan bir şey bekleme çok. Öyle donma kasma yapmaz kolay kolay. Kolay çiziliyor birde 1-2 ay önce pedere verdim pederde memnun cihazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

M5 güzel cihaz fiyatına göre fakat arka kameradan bir şey bekleme çok. Öyle donma kasma yapmaz kolay kolay. Kolay çiziliyor birde 1-2 ay önce pedere verdim pederde memnun cihazdan

Her telefona kılıf şart hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.