Şimdi Ara

XPERİA M mi yoksa TURKCELL T50 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi hangisi daha iyi sizce ama nedenlerinide yazarsanız sevinirim.anternatiflerde gerekçesiyle önerebilirsiniz

• buna rom attikmi super olur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanım bakımından T50 kalite ve tasarım ise Xperia M T50de güncelleme yokmuş ben öle duydum
  • Xperia m alirdim ben olsam yada moto g

• hm neden kardeş
  • performans olarak xperia m çok mu geride bide ekran olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xperia M zaten 550 tl civarında bir cihaz t50 ise 200 tl pahalı sen öyle karşılaştır.
  • 200 tl ye değer dimi t50
  • bi sorum daha var 550 tl ye nereden bulabilirim ki xperia m yi 750 tl teknosa da vb
  • T50

• Operatôr telefonu??? Bayağı düşünmeden almayın. Peşin paranız yoksa pakete ek ayda 20-25 liradan fazlaya almayın. 700 tl peşin para verilir mi iyi düşünün derim.

• kardeş marka önemli değilde cihaz sağlamsa özellikleri motog den bile iyi o zaman neden alınmasın ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123ata123kan

kardeş marka önemli değilde cihaz sağlamsa özellikleri motog den bile iyi o zaman neden alınmasın ki

T50 zte star 1 modelinin full hd ekranının tft ekrana 2 gb raminin 1 gb dúşürülmüş hali. Zte star1 olsaydı donanım olarak iyi diyebilirdik sadece kamerası belki iyidir onu da alıp inceleyen olursa. Ortak özellikleri pil sabit artırılamaz hafıza. Operatör telefonları özellikle turkcell kendi yazílımlarını yúklüyor zamanla kasıyor bu da.Bir de güncelleme vs şüpheli malum zte nin traşlı turkcell modeli. Ben olsam moto g alırım.

• Biz root yapip gereksiz yygulamalari kaldirsak ayni performans i alamazmiyiz olmadi custom rom yukleriz bide şu özellikleriyle bile daha iyi degilmi zaten moto g de hem motog yi bulmasida cok zor kardeş

• Turkcell tekefonlarına root rom atıldığında garanti dışı kalabilir hem yapılıp yapılmadíğını araştırın.

• eğer rom atılırsa saf android olursa moto g ile aynı performans ı alırım dimi
  • xperia m kullanıyorum ama t50 al kesinlikle rom atarsın olur biter hem işlemci filan daha iyi
  • xperia m in sıkıntıları ney t50 ye göre bi bilginiz varmı yada telefonun eksiklikleri
  • t50 daha üstün bir cihaz moto g yide düşünebilirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.