Şimdi Ara

Xperia L '4.4.4 Cyanogenmod 11' Detaylı Kurulumu RepeXpersiS Z2 Edition (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
13.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuanki Cmde pek bug bulunduğu söylenemez hocam gayet stabil sistem fakat konuda anlattığım Z2 görünümü kazandıran modda birkaç ufak Bug var onuda ilk mesajda belirttim tek büyük Bug cyanogenmodda gps idi oda çalışıyor artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki deneyebilirim o zaman. teşekkürler. byaya karışık gibi ama bu güne kadar bu konularda içinden çıkamadığım bir konu olmadı. peki şarj nasıl 1.14 e göre falan? neyse olmazsa zaten flashtool ile direkt stock rom yükleyebiliyoruz değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

peki deneyebilirim o zaman. teşekkürler. byaya karışık gibi ama bu güne kadar bu konularda içinden çıkamadığım bir konu olmadı. peki şarj nasıl 1.14 e göre falan? neyse olmazsa zaten flashtool ile direkt stock rom yükleyebiliyoruz değilmi?

Hemen hemen aynı hocam ama ilk günler çabuk bitiyor nedense sonrasında düzeliyor otomatik parlaklıkta 1 gün 11 saat gitti normal kullanımda ekran süresi 4 saat 32 dk idi zaten kolaylıkla ftf Flashlıyıp stock roma dönebilirsiniz konu karşılık gözüküyor ama kolay aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emekleriniz ve verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkürler arkadaşlar.
  • peki bu cwm 11 de z1 in kamerasını kullanabiliyormuyuz.çünkü kamera özellikleri güzel,AR modu falanda var
  • hayır malesef kamera eklentileri yok

• quote:

Orijinalden alıntı: merter2006

peki bu cwm 11 de z1 in kamerasını kullanabiliyormuyuz.çünkü kamera özellikleri güzel,AR modu falanda var

Bildigim kadariyla yok..

• Konu icin tesekkurlur guzel bir anlatim olmus eline saglik

• cwm 11 z2 mod yükledim fakat wifiye bir türlü bağlanamadım.ne yapmam lazım bağlanmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NcTNS

quote:

peki deneyebilirim o zaman. teşekkürler. byaya karışık gibi ama bu güne kadar bu konularda içinden çıkamadığım bir konu olmadı. peki şarj nasıl 1.14 e göre falan? neyse olmazsa zaten flashtool ile direkt stock rom yükleyebiliyoruz değilmi?

Hemen hemen aynı hocam ama ilk günler çabuk bitiyor nedense sonrasında düzeliyor otomatik parlaklıkta 1 gün 11 saat gitti normal kullanımda ekran süresi 4 saat 32 dk idi zaten kolaylıkla ftf Flashlıyıp stock roma dönebilirsiniz konu karşılık gözüküyor ama kolay aslında

Hocam selam bendeki Xperia L telefonun üst yarısı arkalı önlü çok ısınıyor.Bu durum bekleme modundada aynı ve çok şarj yiyor,tam dolu pil 5 saat dayanmıyor.

Artı olarak ön-arka kamera ve flashta çalışmıyor.Sanırım bu arızada ısınma sorunundan dolayı meydana geldi.Telefona flashtool ile son stock romu yükledim ve rootladım.Sizin dediğiniz setspu ve

greenify i yükleyip ayarları yaptım ama telefon yine aynı durduk yerde cayır cayır yanıyor,sizce problem ne olabilir çözümü varmıdır ve bu romu yüklesem düzelme ihtimali nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: NcTNS

quote:

Hocam selam bendeki Xperia L telefonun üst yarısı arkalı önlü çok ısınıyor.Bu durum bekleme modundada aynı ve çok şarj yiyor,tam dolu pil 5 saat dayanmıyor.

Artı olarak ön-arka kamera ve flashta çalışmıyor.Sanırım bu arızada ısınma sorunundan dolayı meydana geldi.Telefona flashtool ile son stock romu yükledim ve rootladım.Sizin dediğiniz setspu ve

greenify i yükleyip ayarları yaptım ama telefon yine aynı durduk yerde cayır cayır yanıyor,sizce problem ne olabilir çözümü varmıdır ve bu romu yüklesem düzelme ihtimali nedir?

hocam sizin sorununuz donanımsal gözüküyor garantiye verin bi

• eline sağlık hocam :) anlatım çok iyi kurdum mavi ekranda takılıyodu düzelttim şuan kullanıyorum çok iyi gpsde çalışıyo şimdilik sorunum telefon açılırken pin kodu girmek için gelen ekrandaki sayı tuşlarının alt kısımları gözükmüyor artık böyle idare edecez :D şuan kullanıyorum ekran kilidindeki desende sorunsuz çalışıyor :D tekrardan eline sağlık

Not: bi iki tane sorun buldum telefon görüşmelerinde karşıdaki kişiler telefonda kendi seslerinin yankı yaptığını söylediler hatta hoparlörü açınca daha net kendi seslerini duyuyorlarmış ,şarj acayip hızlı bitiyo battery calibraiton uygulayacam inşallah düzelir ve şarjdayken telefon kapalı ise açılmıyor :-/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb li -- 8 Eylül 2014; 22:11:04 >
  • hocam bu cwm 11 ile sizin z2 modu yükledim fakat wifi ne yaptımsa açılmadı.yardımcı olursanız sevinirim.
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2733776 bu adresteki z2 kamerayı çalıştırabileniniz varmı ?
  • quote:

hocam bu cwm 11 ile sizin z2 modu yükledim fakat wifi ne yaptımsa açılmadı.yardımcı olursanız sevinirim.

modem - kablosuz ayarlar - kanal bölümünü 10 yap bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

quote:

hocam bu cwm 11 ile sizin z2 modu yükledim fakat wifi ne yaptımsa açılmadı.yardımcı olursanız sevinirim.

modem - kablosuz ayarlar - kanal bölümünü 10 yap bir de

sağol hocam telefondan wifinin IP ayarlarını statik yapıp IP yi değiştirdim oldu
  • CM11'de Superior Auto modunu kurabiliyor muyuz sırf bu yüzden stock rom kullanıyorum...
  • malesef kurulmuyor

• Bu ara hiç güncelleme yok cmden acaba yeni bi projemi var birde bazı buglar yaşıyorum tavsiye edeceğiniz rom varmı arkadaşlar

• Arkadaşlar telefon görüşmelerinde yankı sorunuyla karşılaşanınız var mı? telefon görüşmelerimde sürekli yankı yapıyor romu 3,4 defa baştan yükledm fakat aynı hata devam ediyo :'(
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.