Şimdi Ara

Xperia İon ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xperia İon ' un taşınabilir modem olma özelliği var mı ve tavsiye eder misiniz ?

• S,p,u da o özellik varsa muhtemelen ondada vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

S,p,u da o özellik varsa muhtemelen ondada vardır

Peki S,P ve U 'da var mı :)
  • Dahili Modem Var

Sanırım var dostum. Ben az önce sipariş verdim ion, yarın ya da pazartesi elimde olur, daha fazla yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagribalaban

Dahili Modem Var

Sanırım var dostum. Ben az önce sipariş verdim ion, yarın ya da pazartesi elimde olur, daha fazla yardımcı olmaya çalışırım.

Bekliyorum. Sadece bu konuda değil genel olarak gözlemlerini yazarsan sevinirim. tam bu telde karar vermiştim fakat sar değeri çok yüksek görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berken21

Bekliyorum. Sadece bu konuda değil genel olarak gözlemlerini yazarsan sevinirim. tam bu telde karar vermiştim fakat sar değeri çok yüksek görünüyor.

Herkes bir gün ölecek, değil mi :) Şaka bir yana ben telefon alırken sar değerine hiç bakmadım. Şimdi bir araştırayım bakayım.
  • quote:

quote:

Herkes bir gün ölecek, değil mi :) Şaka bir yana ben telefon alırken sar değerine hiç bakmadım. Şimdi bir araştırayım bakayım.

ben çok fazla anlamıyorum xperia modellerinde sadece baş bölgesinde sar değeri varken diğer telefonlarda baş ve gövde olmak üzere iki sar değeri var, iki değer olanlarda sar değeri toplamı mı oluyor. bu sar değeri sadece konuşunca mı oluyor yoksa kullanımda da yayıyor mu? hiç bilmiyorum. tek bildiğim ortalama 0.6-.07 yi geçmeyenlerin tercih edilmesi gerektiği ve 1 ve üzeri olanların fazla tercih edilmemesi diye anladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ben çok fazla anlamıyorum xperia modellerinde sadece baş bölgesinde sar değeri varken diğer telefonlarda baş ve gövde olmak üzere iki sar değeri var, iki değer olanlarda sar değeri toplamı mı oluyor. bu sar değeri sadece konuşunca mı oluyor yoksa kullanımda da yayıyor mu? hiç bilmiyorum. tek bildiğim ortalama 0.6-.07 yi geçmeyenlerin tercih edilmesi gerektiği ve 1 ve üzeri olanların fazla tercih edilmemesi diye anladım.

sar değeri önemlidir ama birazda abartılan bişeydir nedeniyse sar değeri telefonun çekiminin az olduğu yerde devreye girer ve telefonun sinyalini artırır tabi buda zararlıdır ama sinyal kalitesini için yararlıdır ama sinyali iyi çeken yerdeysen sar değeri tehlike içermez çünki sinyali çekmek için uğraşmaz, özetle çok telefonla konuşan insanlar kulaklık kullanmalı ama bu teknoloji devrinde ne yapsak boş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.