Şimdi Ara

Xperia go su altında çekim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefon alacağım ve xperia z ve xperia go arasında kararsız kaldım aralarında çok fark var nasıl bi kararsızlık diyceksiniz fiyatından dolayı bi telefona 1800 tl vermek var 600 tl vermek var. Benim sorum şu xperia go ile su altında gerçekten çekim yapabilir fotoğraf çekebilirmiyim. Su kaçırma olur mu olursa servis bunu karşılarmı

• cevap verebilecek bu konuda bilgi sahibi kimse yok mu arkdaşlar???
  • Selam..usta 2 ay kullandım.hem de hunharca..))
    Ekranı üstüne çakıl taşlarına attım
    Havuz deniz foto video.ekranını anahtarla bastırdım fln...
    Su an z aldım kullanıyorum.z den de memnunum.ama go ya davrandıgım gibi dayanamıyorum pek))
    Go 650 tl
    Z 1850 tl..gerci z yi de havuza suya soktum.şükür sorun yok...
    Bahsettigin gibi sosyal ağlar ve office uygulamalar ise foto gayet iyi video hd... Go işini gorur..karar senin..aklıma gelmişken 4.2 ye guncelleniyor.daha da sorun olursa cevaplamaya calısorım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volie82

Selam..usta 2 ay kullandım.hem de hunharca..))
    Ekranı üstüne çakıl taşlarına attım
    Havuz deniz foto video.ekranını anahtarla bastırdım fln...
    Su an z aldım kullanıyorum.z den de memnunum.ama go ya davrandıgım gibi dayanamıyorum pek))
    Go 650 tl
    Z 1850 tl..gerci z yi de havuza suya soktum.şükür sorun yok...
    Bahsettigin gibi sosyal ağlar ve office uygulamalar ise foto gayet iyi video hd... Go işini gorur..karar senin..aklıma gelmişken 4.2 ye guncelleniyor.daha da sorun olursa cevaplamaya calısorım..

Sağolasın kardeş. Senden birşey rica etsem go ile çektiğin su altı su üstü gece gündüz fotolar ve video varsa ve bana atabilirsen fotoğraf kalitesini görmem açısından bana çok yardımcı olmuş olursun
  • video linki...

http://www.sendspace.com/file/lnoxrm

38 MB. 720p HD havuz video...

birkaç da foto..

video telefon 50-75 cm derinlikte iken çekildi..
    su altı fotosu da aynı hemen hemen..
    diğer fotolar manzara günbatımı ve makro olarak biraz ortaya karışık ekledim..:)

hatta araba yıkarken tlf u basınclı su tabancasına tutmuş videom da var..onu ekleyemiyorum:):)

işte böyle..foto ve video bence gayet tatminkar...

Z yi havuza sokmaya korkuyorum:) ramazandan sonra bi havuza gittiğimde onu da denicem bakalım..:):)

ee nasıl begendin mi...
     Xperia go su altında çekim Xperia go su altında çekim Xperia go su altında çekim Xperia go su altında çekim Xperia go su altında çekim

• quote:

video linki...

birkaç da foto..

diğer fotolar manzara günbatımı ve makro olarak biraz ortaya karışık ekledim..:)

hatta araba yıkarken tlf u basınclı su tabancasına tutmuş videom da var..onu ekleyemiyorum:):)

Z yi havuza sokmaya korkuyorum:) ramazandan sonra bi havuza gittiğimde onu da denicem bakalım..:):)

ee nasıl begendin mi...
     Xperia go su altında çekim Xperia go su altında çekim Xperia go su altında çekim Xperia go su altında çekim Xperia go su altında çekim

Çok teşekkür ederim sağolasın o kadar uğraşmışsın. Videoyu açamadım üyelik kredi kartı numarası fala istiyor site ama fotolar benim için gayet yeterli ve tatminkar. Büyük ihtimalle yarın gidip bi xperia go alcam. Bi süre sonra da senin yaptğın gibi z ye geçerim.

• Aa
    Tuhaf acılan sayfada direkt download a ds tıklaman yeterli..??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de buraya tıkla bakalım
     Xperia go su altında çekim

• evet eymen..go super bi tlf..sadece ufak tefek:)
    hunharca kullanabilirsin..:):)

RR3 aynen kasabilir... z de kasmıyo..2 gb ram var...işlemci ve ram olayı oyunlar.biliyosun..;);)
  • Arkadaşlar telefonu bugün aldım. Biraz inceleme fırsatım oldu şimdilik hiçbir sıkıntı yok inşallah ta çıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eymenovichh

quote:

video linki...

birkaç da foto..

ee nasıl begendin mi...

telefon 1metrede 30 dakika suya dayanıklı, havuza 1.75 desek, cebinden su yüzeyine kadar olan mesajfe rahat geçer 1 metreyi
    şort cebinde dursa sıkıntı olurmu sence?sen öyle mi yaptın?

Tavsiyen sayesinde aldım telefonu şimdilik bir sıkıtı yok gözküyor. Sana birşey sorcam. telefonla sualtında fotoğraf nası çektin. su altında girdiğinde dokunmatik işlevsiz oluyor bi uygulama falanmı indirdin telefona??

• evet eymen..şortun cebinde suya girsen sıkıntı olacagını dusunmuyorum..
    ama ben elimdeydi.video foto fln...cebimde değil elimdeyken atladım havuza...o kaydıraklar fln..:):)
    ramazandan sonra yine havuza..bu sefer z ile...iki tane de ZR aldım..inşallah 2-3 gune elime ulasır...ZR konusunda fotoları var..

bubor...o anda uygulama yoktu tlf da..zamanlayıcı ile cekiyordum fotolarım...ama su anda camera fv 5 adlı uygulamanın full sürümü...(full sürümü diyorum.anladın sen:):) nü kullanıyorum..ses acma kapama tuslarını denklansor olarak atayabiliyorsun..boylece direkt tus ile foto cekiliyor...:)
  • Bu arada yazmayı unutmusum..hayırlı olsun.gule gule kullan.ne renk aldın..
    Su altı foto eklersin..:-)

• quote:

Bu arada yazmayı unutmusum..hayırlı olsun.gule gule kullan.ne renk aldın..
    Su altı foto eklersin..:-)

Sağolasın siyah aldım beyazı durmadan kirleir kiri belli eder dediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.