Bildirim
Xperia Go ICS Güncellemesi [Kararsızım]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kardeş yaklasık 2 aydır kullanıyorum ilk aldıgımda 2.3 vardı 2 hafta kadar 2.3 ü kullandım cok memnundum taki ıcs güncellemesi yapana kadar telefon sürekli kasıyor cihazı sıfırladım yine kasma devam ediyor yeni güncellemeyi bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: furkykaplan
Ben yeni Xperia Go aldım telefonda bi problem yok bazı ufak tefek ayarlar dışında. Şuanda Android 2.3 de telefon ICS ye güncellemekte kararsızım. Bu telefonda İCS kullananlar yardım edebilir mi ? ICS nin bir sorunu var mı ?
Yakın zaman da jellbean güncellemesi cıkacak çıkmasına yakın ıcs'ye güncellersin sonrada hemen arkasından jb güncellemesini yaparsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan.1905 -- 10 Nisan 2013; 10:28:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakın güncelleme ICS resmen telefonu kullanılmaz hale getiriyor ben o hatayı yaptım 2.3 te yağ gibi akan tel 4.0 bana saç baş yoldurdu Xperia Z ye geçtim telefonu kırmaktan kurtuldum -
teşekkürler 2.3 de kalıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X