Şimdi Ara

Xperia Go ICS Güncellemesi [Kararsızım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yeni Xperia Go aldım telefonda bi problem yok bazı ufak tefek ayarlar dışında. Şuanda Android 2.3 de telefon ICS ye güncellemekte kararsızım. Bu telefonda İCS kullananlar yardım edebilir mi ? ICS nin bir sorunu var mı ?

• kardeş yaklasık 2 aydır kullanıyorum ilk aldıgımda 2.3 vardı 2 hafta kadar 2.3 ü kullandım cok memnundum taki ıcs güncellemesi yapana kadar telefon sürekli kasıyor cihazı sıfırladım yine kasma devam ediyor yeni güncellemeyi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkykaplan

Ben yeni Xperia Go aldım telefonda bi problem yok bazı ufak tefek ayarlar dışında. Şuanda Android 2.3 de telefon ICS ye güncellemekte kararsızım. Bu telefonda İCS kullananlar yardım edebilir mi ? ICS nin bir sorunu var mı ?

Yakın zaman da jellbean güncellemesi cıkacak çıkmasına yakın ıcs'ye güncellersin sonrada hemen arkasından jb güncellemesini yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan.1905 -- 10 Nisan 2013; 10:28:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın güncelleme ICS resmen telefonu kullanılmaz hale getiriyor ben o hatayı yaptım 2.3 te yağ gibi akan tel 4.0 bana saç baş yoldurdu Xperia Z ye geçtim telefonu kırmaktan kurtuldum
  • teşekkürler 2.3 de kalıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.