Şimdi Ara

XPERIA E4 VE E4G FARKLARI 15 ADET / 650TL ALTINDA CAZIP CIHAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sımdı arkadaslar 650 cıvarına genelde zenfone ve lumıanın bazı modellerı onerılıyordu (dandık cınlı telefonumsuları gecıyorum)

forumda bırden xperıa E4 sorusturması,mesajları turedi,oncelıkle ıkısıde yenı gelmıs ve 650 lıra altında cazıp cıhazlar olsada..

xperıa E4 ve E4G farklı cıhazlar,farkta sadece ısımdekı 4g destegı sanılıyor fakat oyle degıl,sadece 70-80 lıra farkla xperıa E4G almak duz E4 den 15 tane ustunlugu bulunan bır cıhaz almanız demek.ıslemcıden gpuya ekran ebadına vs kadar avantajları var,teknosa medıamarkt bımekstekıler duz E4,fakat Turkcellede 639lıraya satılan daha ustun olan E4G modelı,hesaplı ama ketegorısıne gore haylı yeteneklı ve guclu bır cıhaz ısteyenler ıcın ıkı cıhazın ıkı ıse yarayacak vıdeosunu buldum,umarım arkadaslarımızın ısıne yarayıp bır fıkır verebılır.

15 FARK VIDEOSU...

IKISININ AYNI ANDA ISLEMLERE TEPKI HIZI..

• İyi diyorsunda Turkcell sadece telefonu satmıyor...İllaki taahüt verip tarifede alıcaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

İyi diyorsunda Turkcell sadece telefonu satmıyor...İllaki taahüt verip tarifede alıcaksın...

sanmıyorum abıcım tıko para verıp bu telefonu alıcam dıyınce kım nıye satmasın ama sorarım var calısan akrabam
  • Ben telefonu sony mağazasından 12 ay taksitle 610 tlye aldım. Nete girecek, muzik dinleyecek, bankacılık uygulamalarını ve arada basit oyunları oynayacak bir telefon lazımdı. Peşim 549 tl verecek durumum yok.Taksitle 750 altına telefon vermiyor teknosa,bimeks vs. Bana göre tam bir fiyat performans telefonu ekranı gayet güzel canlı renkleri var. Arka kamerası 5mp çok güzel çekmiyor ama 2mplik selfi kamerası gayet güzel. Sesi cepte filan duyulacak seviyede. Takılma, ısınma vs yok. Wifi çekimi çok iyi. Ama arada ekranı algılamama yapabiliyor.
    Dün aldım gece şarja taktım sabah 6 dan beri wifi sürekli açık, stamina modunda 1 saat oyun 3-4 saat nette takılma vs şarjı %16 seviyesinde şu anda .
    Ultrastamina modu var eğer bu moda alırsanız telefon özellikleri dışındaki özellikleri kapatıp şlarjınızın uzun gitmesini sağlıyor. Bildirim verecek programlar ayarlanabiliyor.

4g olanı şu an sony de bile yok.Zaten telefona 600 tl verecek adam için nfc, 4g vs önemli olmayacaktır. Nfc yi kullanan pek yok ama tercih meselesi 4g çıkana kadar zaten bu telefon eskir:) yenisi çıkar daha ucuza.
    Almak isteyene asus zenfone 5 ,gm vs yerine tavsiye edebilirim

• Crauls kullanıcısına yanıt
    Ben öyle biliyorum, çokda iddia etmeyeyim çünkü uzun süredir Turkcell kullanmıyorum...Ama eğer hız ve ekran farkı ikinci videodaki gibiyse 90tl fark verilir...
  • Xperia e4g ne zaman satış çıkar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: integer

Ben telefonu sony mağazasından 12 ay taksitle 610 tlye aldım. Nete girecek, muzik dinleyecek, bankacılık uygulamalarını ve arada basit oyunları oynayacak bir telefon lazımdı. Peşim 549 tl verecek durumum yok.Taksitle 750 altına telefon vermiyor teknosa,bimeks vs. Bana göre tam bir fiyat performans telefonu ekranı gayet güzel canlı renkleri var. Arka kamerası 5mp çok güzel çekmiyor ama 2mplik selfi kamerası gayet güzel. Sesi cepte filan duyulacak seviyede. Takılma, ısınma vs yok. Wifi çekimi çok iyi. Ama arada ekranı algılamama yapabiliyor.
    Dün aldım gece şarja taktım sabah 6 dan beri wifi sürekli açık, stamina modunda 1 saat oyun 3-4 saat nette takılma vs şarjı %16 seviyesinde şu anda .
    Ultrastamina modu var eğer bu moda alırsanız telefon özellikleri dışındaki özellikleri kapatıp şlarjınızın uzun gitmesini sağlıyor. Bildirim verecek programlar ayarlanabiliyor.

4g olanı şu an sony de bile yok.Zaten telefona 600 tl verecek adam için nfc, 4g vs önemli olmayacaktır. Nfc yi kullanan pek yok ama tercih meselesi 4g çıkana kadar zaten bu telefon eskir:) yenisi çıkar daha ucuza.
    Almak isteyene asus zenfone 5 ,gm vs yerine tavsiye edebilirim

Hocam sony taksitle veriyor mu telefonu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banka kredisi le veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakaaaa

Xperia e4g ne zaman satış çıkar?

Turkcellde satiliyor sadece

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:8:59 >
  • Diyarbakır'daki sony center taksitli satış yapıyor kredi kartına
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    video değil de yazılı liste olsaydı iyi olurdu. işyerinde kalkıp video seyredecek halimiz yok. hem listeyi okumak 30 sn, video yu seyretmek 10 dk. giden vakit geri gelmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

video değil de yazılı liste olsaydı iyi olurdu. işyerinde kalkıp video seyredecek halimiz yok. hem listeyi okumak 30 sn, video yu seyretmek 10 dk. giden vakit geri gelmez...

Sen bilirsin 10dk geri gelmez ama belki verdigin para geri geliordur o zaman ona gore karar verip harcama yapmak en dogal hakki. Armut pis agzima dus durumu icin o zaman baskasindan detayli yazmasini bekleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Sen bilirsin 10dk geri gelmez ama belki verdigin para geri geliordur o zaman ona gore karar verip harcama yapmak en dogal hakki. Armut pis agzima dus durumu icin o zaman baskasindan detayli yazmasini bekleyebilirsin

Başkaları yazmış arkadaşım. Buldum ve okudum. Armut marmut meselesi değil. Kimileri yazılı kimileri de görsel tercih eder. Sebebini de yazdım. Ben konu açar da paylaşırım da. O da mı zor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.