Yaklaşık olarak 500-600 arası bir fiyatının olmasını bekliyorum.. Ülkemizde vergi vereceğiz evet ama bu kadar çok vergi alınması hele ki telefonların fiyatının bu denli büyük oranda artması can sıkıcı herneyse..
E1 'in müzik severler tarafından çok beğenileceği aşikar..
Yüksek ve net ses; Walkman™ müzik deneyimi Telefon size yüksek sesli, gümbür gümbür bir dinleme deneyimi sunar. Bu yeni Android akıllı telefon Sony’nin xLOUD ses geliştirme motoruyla güçlendirilmiştir ve hoparlörüyle 100 dB’e kadar yükseklikte müzik dinleyebilirsiniz. Ayrıca, denkleme ClearAudio+ ve clear bass özelliğini de ekledik. Bu Sony ses teknolojileri, gümbür gümbür partilere son derece net ses kalitesi katmak için birlikte çalışır.
Canlı, gerçekçi renkler ve net görüntüler sunan Xperia E1 ekranı Sony TV’lerdeki uzmanlıkla üretilmiştir. Büyük, 4 inç WVGA ekran 800 x 480 piksel çözünürlüğe sahiptir.
Çift çekirdekli 1.2 GHz işlemci, pilinizi tüketmeden müzik telefonunuza üstün performans ve hız sağlar. İşlemcisi asenkron özelliklidir, yani her çekirdek birbirinden bağımsız olarak çalıştırılır veya devreden çıkarılır. İhtiyaç duyduğunuz anda tam gerektiği kadar güç elde eder, ihtiyacınız olmadığında güç harcamazsınız.
Pil STAMINA Modu ile pil ömrünü önemli ölçüde uzatın Akıllı telefonlar, yoğun biçimde kullanılmadıklarında bile çok güç tüketir. Akıllı telefonunuzdaki tüm uygulamalar arka planda hala çalışarak pilinizi bitiriyor olabilir. Pil STAMINA Modu, pil gücünüzün gereksiz yere azalmasını engeller. Ekranı kullanmadığınızda bunu algılar ve istediğiniz bildirimler dışında, ihtiyacınız olmayan işlevleri otomatik olarak kapatır. Ekranınızı uyandırmak için güç düğmesine bastığınız anda her şey kaldığı yerden devam eder.
Ağırlık 120 gram
Boyutlar 118 x 62,4 x 12 mm
Kamera 3 MP, HD video kayıt (720 p) 4 x smooth zoom Ekran 4 inç ekran 800 x 480 piksel ve 16.777.216 renk TFT
Pil Konuşma süresi: En fazla 9 saat 12 dk.** Bekleme süresi: En fazla 551 saat** Müzik dinleme süresi: En fazla 81 saat 30 dk.** Video oynatma süresi: En fazla 9 saat 36 dk.**
XPERİA M2
Açıkcası ben bu telefonu bekliyordum ve içimden , xperia M nin üst modeli çıksa da keşke alsam diyordum.. Yeni bir SP diyebilirz ama gerek yapısı gerek özellikleri ile gayet güzel bir cihaz olmuş. Orta seviyeye hitap edicek olan bu cihaz Xperia E1 ve diğer çıkan cihazlara kıyasladığımızda +800Tl den başlayacağı aşikar.. Bu cihaz ile 2014 piyasasında orta segment ile baya bir gelir elde edecek gibi görünüyor.. Cihaz yetersiz veya çöp diyen kişiler şahıslar olabilir ama cihaz harika geldi bana , cihaz ; akıllı telefona fazla para vermek istemeyenler ve az para ile iyi performans ve dayanıklılık bekliyenler için harika.. Ayrıca 4 çekirdek ile güçlendirilmiş bu cihazın internet hızıda oldukça hızlandırılmışa benziyor..
Xperia M2, Sony’nin TV uzmanlığı ile geliştirilmiş büyük, parlak, övünç kaynağı bir 4,8 inç qHD ekrana sahiptir. Eğlenceyi avucunuzun içinde yaşamanız için kusursuz bir boyuta sahiptir. Ayrıca, her açıdan denge ve titizlikle üretilmiş ayrıntılara sahip bu zarif Android akıllı telefon, tasarımda da yenilikçi esintiler sunar.
Bu ultra hızlı cihazla doğrudan aksiyona dahil olun Xperia M2. Bu yüksek performanslı ve hızlı Sony akıllı telefon dört çekirdekli bir işlemciyle çalışır ve Sony’nin amiral gemisi akıllı telefonu Xperia™ Z2 ile aynı şekilde ayrıntılara özen gösterilerek üretilmiştir. Nereye giderseniz gidin, harika eğlence deneyimlerine anında erişebilirsiniz.
Sizi anında memnun edecek sonuçlara hazır olun. Süper hızlı LTE ağları, her zaman ve her yerde eğlenceye erişmenizi sağlar. Xperia M2, her zaman hızlı ve gecikmesiz çalışmayı garantileyen hızlı bir akıllı telefondur.
Ağırlık 148 gram
Boyutlar 139,6 x 71,1 x 8,6 mm
Kamera 8 megapiksel 4 kat dijital yaklaştırma HD Video kaydı (1080 p) Ekran 4,8 inç ekran 960 x 540 piksel ve 16.777.216 renk TFT
Pil Konuşma süresi: En fazla 14 saat 14 dakika** Bekleme süresi: En fazla 693 saat** Müzik dinleme süresi: En fazla 56 saat 49 dk.** Video oynatma süresi: En fazla 8 saat 25 dk.** Pil (Tümleşik) 2300 mAh
SONUÇ OLARAK 2014 E DAMGA GİBİ VURAN BU TEKNİK CİHAZLAR BENİM OLDUKÇA HOŞUMA GİTTİ , M2 NİN SAHİP OLDUĞU ÖZELLİK VE YAPI ; YAKIN BİR ZAMANDA BU TELEFONU ELDE ETMEK İÇİN VERECEĞİMİZ ÇABALAR İÇİN YETERLİ GİBİ..