Şimdi Ara

Xperia E1 Alinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ddbb kullanıcısına yanıt
    Amacım üst düzey oyunlar değilse whatsapp twitter için falan kullanacaksan alınabilir ama o fiyata 2. el bir cihaz alman daha mantıklı .
  • Duum su eger teknosadan arizali telefon karslii 500tl lik hediye ceki alabilirsem diye dusunuyorum onerileriniz nedir

• ddbb kullanıcısına yanıt
    Üstüne nakit ne kadar eklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Madem bütçe artırılamıyor. O zaman Android telefon almayın. WP telefonlara bakın. Şuan Lumia 525 499 TL onunda kamerasında flaş yok. Flaş sıkıntı değilse alınabilir. Ha illede Android derseniz 449 TL'ye Asus Zenfone4 çıkacak.

arkadaşın önerdikleri gayet iyi modeller ama teknosa da 525 var mı bilmiyorum şu an siteye giremiyorum .
  • Youtube videosunda gta oynuyordu adam, android 4.4 gelmis daha hizli oluyor az ram ile ben oneririm sonynin 3 mp kamerasi samsungun 5mp sine fark atar.

• erdyaz E kullanıcısına yanıt
    özellikle de kitkat olması beni etkiledi açıkçası ama emin değilim üstüne biraz daha ekleyip 3gs falan mı alsam ama teknosadan yapmam gerekiyor alışverişi off
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone 3gs alınıcaksa 2. el 250 liraya bile satılıyor. ama uygulamaları iyi değil yani senin arkadaşın yanında yeni çıkan oyunları 4'' inc 4.5'' inc ekranda oynayacak sen 3.5 inc ekranda kalacaksın hemde eski oyunlarda. xperia E1 iyi seçim eğer oyun oynayacaksan. kitkat ile 512 mb ram 1 gm ram gibi oluyor. fakat galaxy trend plus fiyatına göre gayet iyi 550 lira civarında ön kamera 5mp ve flas var ekran cözünürlüğüde iyi ama oyunlarda hafiften kasar gibi.

http://www.youtube.com/watch?v=Md3KuAtREe4

http://www.youtube.com/watch?v=3vwM8ttWOBk

• quote:

Orijinalden alıntı: ddbb

özellikle de kitkat olması beni etkiledi açıkçası ama emin değilim üstüne biraz daha ekleyip 3gs falan mı alsam ama teknosadan yapmam gerekiyor alışverişi off

3gs alırsan çok büyük hata yaparsın eğer bütçeyi 50 lira daha artırabilirsen bunu almanı öneirim

LG L7-2

http://www.teknosa.com/urunler/125071231/lg-p713-optimus-l7-ii-white-akilli-telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 10 Ağustos 2014; 19:40:08 >

• Alinir bence

• Telefon hoparlörden müzik konusunda en iyisi onun dışında vasatın bir adım üstü çok beklentisi olmayan birinin ihtiyaçlarını karşılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.