Şimdi Ara

Xperia 5 V test edildi: Sony geri mi dönüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Bir dönemin önde gelen telefon üreticilerinden Sony, pazardaki yerini orta ve orta üst seviye cihazlara bıraktı. Ancak bu durum çok yakında değişebilir. Şirketin yeni telefonu Xperia 5 V, lansmandan önce Geekbench'te test edildi. Peki amiral gemisi telefon neler sunuyor? Gelin hep birlikte göz atalım...



    Sony Xperia 5 V, Geekbench'te test edildi



    Bilmeyenler için Xperia 5V, Mayıs ayında piyasaya sürülen Xperia 1V'nin ardından Sony'nin 2023 yılındaki ikinci amiral gemisi telefonu olacak. Bugün ise Geekbench'te görüntülenen cihazın, ''XQ-DE54'' model numarası, 2,02 GHz temel saat hızına ve 3,19 GHz artırma saat hızına sahip Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip olacağını görüyoruz. 




    Ayrıca Geekbench'te test edilen sürüm, 8 GB RAM'e ve Android 13 tabanlı bir işletim sistemine sahip. Bununla birlikte tek çekirdek testinde 1.453, çoklu çekirdek testinde ise 4.556 puan elde ediyor. Bu sonuçların Xiaomi 13 gibi Snapdragon 8 Gen 2'li cihazlar ile benzer olduğunu söyleyebiliriz.



    Xperia 5 V özellikleri (bilinen)



    Yakın zamanda sızdırılan bir tanıtım videosu, Xperia 5 V hakkında birçok detayı gün yüzüne çıkardı. Buna göre amiral gemisi telefonun Zeiss çift kamera sensörü, 3,5mm ses girişi, yana monte edilmiş parmak izi sensörü, 33W hızlı şarj desteği ve 16GB'a kadar RAM seçeneğine sahip olması bekleniyor. Tüm bu özellikler ise uygun bir fiyata sunulacak. 



    Ayrıca Bkz.Sony ses teknolojileri markası Audeze’yi satın alıyor



    Bildirilenlere göre Xperia 5 V, 1 Eylül tarihli IFA 2023’ün ilk gününde tanıtılacak. Cihazın hem Japonya, hem de küresel pazarda satışa çıkacağı belirtiliyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/08/26/sony-xperia-5-v-geekbench/







  • bursali46 b kullanıcısına yanıt
    B bursali46 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: bursali46

    Trde satılmayacağı için bize göre bir haber değeri yok
    Niye ben sahibinden den falan alacam belki? Sen mi karar veriyon? Böyleleri iphone 15 usb kablo haberini hakediyor günde 5 kere devam.
  • Trde satılmayacağı için bize göre bir haber değeri yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bursali46

    Trde satılmayacağı için bize göre bir haber değeri yok
    Niye ben sahibinden den falan alacam belki? Sen mi karar veriyon? Böyleleri iphone 15 usb kablo haberini hakediyor günde 5 kere devam.
  • Xtrud kullanıcısına yanıt

    hocam imei kayıt ücreti 6 bin iken alınırdı fakat şimdilerde 20 bin verip de sadece kayıt yaptırmak yurt dışı telefona akıl kârı değil... ha ben işletmeciyim aldığım her şeyi şirket hesabına alır vergiden düşürürüm diyorsanız o zaman 2 tane hatta daha fazla da alırsınız...

  • Xtrud kullanıcısına yanıt

    Neden zoruna gitti ki..? Arkadaş dogru söyluyor türkiyede satişi olmayan bi haberi okumak hayalini kurmak zaman kaybi.? Gider yurtdişimi alirsin sahibinden saatlerini verir gününü harcarsin bizi de senin yurtdişi sevdan alakadar etmezz. Ayrica iphone 15 serisi Type c ile geliyor senin dünyadan haberin yok:))

  • Xtrud kullanıcısına yanıt

    Sahibindende 10 tane ilan göremezsiniz bu telefondan 😂 anlayacağınız alamazsınız maalesef

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bursali46

    Sahibindende 10 tane ilan göremezsiniz bu telefondan 😂 anlayacağınız alamazsınız maalesef

    Kaç tane olması gerekiyo alabilmem için?
  • İnce uzun ekrandan vazgeçmedikleri sürece satılmayacak, ellerinde patlayacak. Bakmayın çok hoşuma gitti, ben seviyorum tek elle kullanımı kolay diyenlere, onlar da s 23 ultra yı tercih ediyor.
  • Piyasaya geri dönüp şu çerçevede telefon yapıyorsa çok tutulacağını sanmıyorum eski sony bir gelişme yok
  • Uygun fiyatlı modelleri ile birlikte gelse iyi olur. Üst sınıf cihazların haberleri bile can sıkıcı, olmaya başladı. Ev aldığımiz rakamlara telefon satılıyor!!
  • Her Açıdan kusursuz ekran yapıp onu güneş altında görünmeyecek 1000 nit gibi parlaklıklarda sunar şimdi bu telefonu da öncekilerde yaptığı gibi.
  • birileri demiş o öldü hayır efsane geri döndü

  • Bu nasıl model isimlendirmesidir akıl alır gibi değil
    Gerçi sony nin çok daha kötüleri vardı, bu az kötü olanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.