Bildirim
xperia
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Xperia Arc S etkileyici bir telefon gerçekten ama kullanmadım açıkcası. Bence Xperia Arc S _____________________________ Kimse hayat kadar sert vuramaz.
(Rocky Balboa - 2006) -
Sorunu tabiki de Xperia Arc S, ayriyetten bu telefonlarıda düşünebilirsin;
Samsung Galaxy Nexus
Samsung Galaxy S2
Motorola Razr
Nokia N9 işletim sisteminin Meego olduğuna bakma eğer Jelly Bean yüklersen sorunsuz ve çok iyi bir performansla çalıştırıyor.
Sony Xperia P_____________________________ ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
-
1500 tlye s3 alanlar bile var
yada iphone 4s al yada s2 yada nexus yada biraz daha para biriktir imkanın varsa ekimde iphone 5 al
yada iphone 4s al yada s2 yada nexus yada biraz daha para biriktir imkanın varsa ekimde iphone 5 al
İPhone 5 ne kadar olucak ki
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TrCaca
quote:
Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo
2500 tl den fazla olmaz
fazlaymış aslında sen 4s yada s3 al yada bekleyip şansını dene 2000 tl olur diyenlerde var
quote:
quote:
2500 tl den fazla olmaz
fazlaymış aslında sen 4s yada s3 al yada bekleyip şansını dene 2000 tl olur diyenlerde var
İPod 4.nesil 32 gb var
sence 4s e gerek var mı
Birazda görünüşü hoş olsun istiyorum
quote:
quote:
quote:
2500 tl den fazla olmaz
İPod 4.nesil 32 gb var
sence 4s e gerek var mı
Birazda görünüşü hoş olsun istiyorum
senin için tek önemli özellik görünüşse sony al tasaramı en hoş telefon o bence ama 1500 tl nin hakkını veren donanımı iyi telefon dersen s3 yada one x bulabilirsin
bu arada ipod varsa telefonunda android olsun değişiklik olur
bu arada unutmadan nokia preview 808 bu modelede bi baksana madem tasarım senin için önemli bu telefon baya dikkatleri üzerine çeker kamerasına dikkat bu arada
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gamer_1903
ipod'u bana ver iphone 4s al
Görkem işin gücün yok benden dileniyorsun
LG Optimus 4X HD'yi de düşünebilirsin. _____________________________ ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN -
s2 tabiki _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı
LG Optimus 4X HD'yi de düşünebilirsin.
2010 yazında LG BL40 almıştım o zamanlar çok iyiydi ama yaklaşık 2-3 ay sonra lg sitesi bakıma girdi ve rüyam bitti
herşeyi android için yaptılar benim bl40 hevesim gitti.
Sence bl40 nasıl bide satmaya değer mi yoksa yedek mi dursun
quote:
quote:
2010 yazında LG BL40 almıştım o zamanlar çok iyiydi ama yaklaşık 2-3 ay sonra lg sitesi bakıma girdi ve rüyam bitti
lg'nin o modeli sanırsam android'li_____________________________ 
-
quote:
quote:
Dediğim telefon çok iyi bir telefon ve LG'nin bu sefer hata yapma lüksü yok._____________________________ ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
-
bütçen iyiymiş bence hiç düşünmeden distribütör garantili bir arc s al. benim bütçe yetse almayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam ama bütçe yetmiyor. bence sen kaçırma bu telefonu ve al arc s i _____________________________ -
quote:
Beyler ben Sony Ericsson Xperia Arc S ya da Sony Ericsson Xperia Ray almayı düşünüyorum. Siz bana ne önerirsiniz
Fiyat aralığım 1500 tl ye kadar.Cevap veren herkese teşşekkür ederim
xperia s onerırım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Bence SONY xperia s yada SONY xperia acro s,super bi tel bende onu almayi dusunuyorum 2hafta sonra falan :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: timberlake7
quote:
Beyler ben Sony Ericsson Xperia Arc S ya da Sony Ericsson Xperia Ray almayı düşünüyorum. Siz bana ne önerirsiniz
xperia s onerırım
Teşekkür ederim yorumun için. Burada Xperia S ne kadar ?
quote:
Orijinalden alıntı: timberlake7
quote:
xperia s onerırım
Teşekkür ederim yorumun için. Burada Xperia S ne kadar ?
sıfır 1.247 en uygunu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler