arkadaşlar bayadır araştırıyorum hala bi çözüm bulamadım.. 2 pc var...evde leptopumda torrent indiriyorum iş yerindede izlemek istiyorum..server 2003 de bağlandığında oturum kapanma olmuyor ama xp de oluyor..geçen bi yerde görmüşdüm adam xp den xp ye bağlanıyo oturum kapanmıyor sorma şansım olmadı..
bu konuya açıklık getirilirse çok sevinirim..
şimdiden teşekkürler..
eğer çözüm bulamazsan realvnc yi deneyebilirsin.
yok ben işimi programlara bıraksaydın buraya konu açmazdım..bu konuya çözüm getirilirse eminim herkese faydalı olur..
oturum kapanmaz sen açrsın evdeki pc de oturumu başlatırsın bit torenti ve kullanıcı değiştir ekranına düşüp gidersin.sonra iş yerinden bağlanırsın eve zaten direk açık olan oturuma girersin.sonra da oturumu kapat değilde bağlantıyı kes dersin olur biter.ben çok kullanıyorum bu şekilde.
yok bu şekilde işimi görmez sonuçda öğrenmek istediğim şeyi yapamamış oluyorum..
inş. bilen arkadaşlar çıkar sabırsızlıkla bekliyorum..
oturumu kapatmamak için remote penceresini kapatın. bi tane uyarı gelecek ve sistem devam eder o user ile çalışmaya. eve gidince bu sefer oturum ekranı gelecek. bağlandığınız user adına tıklayın ve işleminize devam edin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme