Şimdi Ara

xp yükleyememe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sistemim imzamda yer alıyor.
    Vista ve windows 7 kurarken hiçbir sorun yok ancak xp yüklemeye başladığım anda mavi ekran hatası alıyorum ve bu ne kadar denersem deneyeyim hep aynı oluyor.Hiç başıma gelmemişti daha önce.Mavi ekranda şunu söylüyor.
    "Pci yuvanızdaki donanımdan kaynaklı sorun olabilme olasılığı yüksek"
    ekran kartını yenileyemedim daha leadtek 8600gt var.Başka da pci yuvalarında takılı herhangi birşey yok.Sorun ekran kartı mıdır acaba?yardımlarınızı bekliyorum.



  • ekran kartı ne alaka anlayamadım. win xp de cd sinde / yazılımında sorun olabilir mi ?
    win kurulumunun hangi aşamasında hata veriyor tam olarak ?
    başka bir win xp cd si kullanma imkanın varsa bir de onunla dene
  • mesaj pci yuvalarını gösteriyor yazdığım gibi.anakartı ve bileşenleri yeni güncelledim.4 tane ayrı xp cdsi var hepsi de aynı hatayı veriyor.Bios son versiyon anakartta.Hatayı f6 ya basınca raid ahci sürücüsü yükleme yerinde f6 ya basılıp devam eden yerde sürücüyü gösterme yerinden hemen sonra veriyor.Bu arada raid-ahci ve ide modlarını denedim hepsi aynı...
  • güncel full sata raid destekli bir xp cd ile kurulumu deneyiniz. birde ramleri tek tek deneyerek kurulum yapmaya çalışınız.
  • enteresandır ama her türlü şekilde denememe rağmen yükleyemiyorum.Tom's hardware de okumuştum alar önce yanılmıyorsam gd70 cd seçiyormuş.Orjinal mi istiyormuş ne öyle birşeyler okuduğumu hatırlıyorum.Öyleyse gerçekten elveda xp diyelim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.